@SiemaWaliszKonia: kupiłem, bo czekałem na prawdziwe blm w grze. Nareszcie jest. Trochę nieswojo się czuje, jak sterujesz Flojdem. Ciary i zaciesz - nareszcie Nasza gra.
@SiemaWaliszKonia: gdybyś taki komentarz zrobił gdzieś w komentarzach gdzie można oceniać wypowiedzi negatywnie to już byś zebrał 100 minusów. Ludzie wszystko biorą obecnie 100% na poważnie.
Ale swoją drogą, zgadzam się z Twoim komentarzem w 100%. Dziękuję za te słowa prawdy.
@Sunkrest: Zgadzam się z Tobą, zaszczuliby mnie minusami i wymusili zmianę poglądów na taką która pasuje im do narracji, miło mi że spodobała Ci się moja skromna opinia odnośnie gry, polecam się na przyszłość drogi użytkowniku (。◕‿‿◕。)
@SiemaWaliszKonia: mój Reprezentant blm idzie właśnie w misji pobocznej siepać stróżów prawa dawnej Japonii. Ma ochronić kobietę i jej brzemię. Ważne tematy, dobra oprawa muzyczna. Nie wiedziałem, że rapsy będą pasować tak dobrze. Ubi znowu pokazał niedowiarkom, że można.
@andandand: Jeszcze nie miałem okazji dostać takiej misji pobocznej, ale brzmi tak obiecująco, że chyba przejdę całą grę na jednym podejściu bez spania :D, a co do oprawy muzycznej to faktycznie wyśmienita, pasuje idealnie do klimatu i mogę pokusić się o stwierdzenie że to kandydat na grę dekady, ale nie zapeszajmy ;)
@SiemaWaliszKonia: ta gra non stop zaskakuje. Dawno tak dobrze nie poświęcano uwagi odwzorowania że szczegółami. Np. sklep z boosterami - wchodzisz i wynosisz, co chcesz. A nie jak gdzie indziej - tylko dej kasę. Koniec z grindowaniem, są prostsze sposoby nabywania potrzebnych itemów.
źródło: kevin-hart
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale swoją drogą, zgadzam się z Twoim komentarzem w 100%. Dziękuję za te słowa prawdy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu