Wpis z mikrobloga

@Duzy_Kotlet: jak mieszkasz na wsi to tez musisz pojechsc do miasta do lekarza nad ranem albo do urzędu zalatwic sprawy. To takie trudne? Rownie dobrze mogles zapytac po co do sikania ludzie zdejmują majtki
  • Odpowiedz
@Duzy_Kotlet: wywołujesz wojnę ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaraz dowiesz się że jak zdał to ma prawo jechać jak chce etc, a Ty jesteś samobójcą który by tylko z---------ł z gazem w podłodze i jeszcze mordercą bo pewnie pozabijasz innych
  • Odpowiedz
  • 67
@semperfidelis: jak zmiana pasa jest dla ciebie niebezpieczna to jedź za nim, a jak ci niewygodnie to są autobusy i tam jest miejsce dla takich kierowców ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Duzy_Kotlet: no ale kiedy ma się człowiek nauczyć wg ciebie? Bo chyba nie powiesz mi, że po zdaniu prawka jesteś doświadczonym kierowcą.

W UK jest spoko rozwiązanie, no ale nie jest obligatoryjne.

In the UK, a green "P" plate, or probationary plate, is displayed on a car to indicate that the driver has recently passed their driving test and is still gaining experience. While not mandatory, it's a common practice
  • Odpowiedz
no ale kiedy ma się człowiek nauczyć wg ciebie? Bo chyba nie powiesz mi, że po zdaniu prawka jesteś doświadczonym kierowcą.

@isomalta: poprostu bierzesz zielony listek i w tym momencie schodzi ciśnienie z innych ludzi i rozumieją to. Przynajmniej bazując na mnie i kierowcach których znam. Jeśli ktoś ma ten zielony listek to przychodzi trochę takie zrozumienie i większa tolerancja na błędy i głupoty. Tylko i aż tyle wystarczy.
@
  • Odpowiedz
  • 33
A ja mam po prostu wyjebongo
Auto służy do przemieszczania z punktu a do punktu b. Czy dojadę to 10min później, to przegram w wyścigu? Spadnie mi czapka z głowy? Pewnie nie, ale będę miał luźną drogę. Jeżeli jest slisko, to jadę spokojnie na tyle na ile czuje się pewnie - może gość ma letnie 10 letnie opony i wie, że większe pierdnięcie i leci w barierki?
  • Odpowiedz