Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +77
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +639
#samochody #motoryzacja #bekaztransa
źródło: temp_file8627646162584045317
Pobierzźródło: SmartSelect_20250323_064447_Free Adblocker Browser
PobierzW UK jest spoko rozwiązanie, no ale nie jest obligatoryjne.
In the UK, a green "P" plate, or probationary plate, is displayed on a car to indicate that the driver has recently passed their driving test and is still gaining experience. While not mandatory, it's a common practice
@isomalta: poprostu bierzesz zielony listek i w tym momencie schodzi ciśnienie z innych ludzi i rozumieją to. Przynajmniej bazując na mnie i kierowcach których znam. Jeśli ktoś ma ten zielony listek to przychodzi trochę takie zrozumienie i większa tolerancja na błędy i głupoty. Tylko i aż tyle wystarczy.
@
@isomalta: W Polsce jest zielony listek naklejany na szybę
Auto służy do przemieszczania z punktu a do punktu b. Czy dojadę to 10min później, to przegram w wyścigu? Spadnie mi czapka z głowy? Pewnie nie, ale będę miał luźną drogę. Jeżeli jest slisko, to jadę spokojnie na tyle na ile czuje się pewnie - może gość ma letnie 10 letnie opony i wie, że większe pierdnięcie i leci w barierki?