Aktywne Wpisy

Daleth2202 +3
ZrΓ³bmy takΔ
zabawΔ. JeΕli w pamiΔci utkwiΕ ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. JeΕli widzisz tekst ktΓ³ry pamiΔtasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
DΕuΕΌsze ΕΌycie kaΕΌdej pralki to Calgon
maliczek +54
CzeΕΔ, wczoraj @Noct napisaΕ do mnie z pytaniem jak idzie prowadzenie knajpy, ktΓ³rΔ
otworzyΕem w czerwcu ubiegΕego roku na #krakow #kazimierz, wiΔc przygotowaΕem krΓ³tki update.
OtΓ³ΕΌ nie zbankrutowaΕem (jeszcze) i nawet caΕkiem nieΕΊle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byΕ na minusie, choΔ wiΔkszoΕΔ "zysku" byΕa raczej symboliczna i szΕa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doΕΔ obszerny wybΓ³r dobrej jakoΕci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,
OtΓ³ΕΌ nie zbankrutowaΕem (jeszcze) i nawet caΕkiem nieΕΊle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byΕ na minusie, choΔ wiΔkszoΕΔ "zysku" byΕa raczej symboliczna i szΕa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doΕΔ obszerny wybΓ³r dobrej jakoΕci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,

Moon soon π
sam to przerabiaΕem 5 lat temu na orlen, gdzie akcje mi zjechaΕy z 90 zΕ na 80 zΕ i sprzedaΕem w okolicach 79, juΕΌ nie pamiΔtam, ale pamiΔtam, ΕΌe przyrzekΕem sobie, ΕΌe nigdy wiΔcej liczenia na cud, ΕΌe odbije, ΕΌe pΓ³jdzie do gΓ³ry. PamiΔtam jednΔ