Aktywne Wpisy
strike_lucky +17
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1094

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
Co o tym sądzą jego wyborcy?
#bekazprawakow #memcen #mentzen #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
źródło: wtf3
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@The_Earl: podrzucam sekciarza bo mnie rozśmieszył xd
źródło: Screenshot 2025-03-18 at 22-48-19 Profil @L3stko Wykop.pl
Pobierz@gang_swiezakow: a ty nie byłeś przypadkiem tym, który się oburzał dzisiaj o wpisy mentzena z 2016 roku?
@gang_swiezakow: a szkoda strzępić ryja na ciebie
@gang_swiezakow: o człowieku, widać ze jesteś odklejencem jak zrównujesz obecne tvp z tvpis. A co do Tuska i jego wypowiedzi, wszyscy w kolko nimi w niego n----------a. Co ty, pod
@The_Earl: Odnosnie mowy nienawisci to zdania ekspertow z konfederacji sa podzielone.
źródło: CleanShot 2025-03-18 at 22.01.00@2x
PobierzW tvp będziesz mial teraz "normalne" debaty, a nie jakieś ustawki w końskich. Nie masz
@gang_swiezakow: xDDDDDDD
Zawołaj mnie, jak TVP wyemituje taką "przedwyborczą mobilizację" Trzaskowskiemu, a dziennikarz spyta go w wywiadzie "co robić, żeby pan wygrał".
@gang_swiezakow: wiadomo ze idealnie nie będzie. Ale lepiej żeby ta telewizja miała lekkie żółte zabarwienie na gaciach z przodu, niż tyl obsrany do tego stopnia, ze nie wiesz gdzie materiał przylega do ciała
źródło: Przechwytywanie3
Pobierz