Aktywne Wpisy
Dxtr4 +13
No i spoko, ale jak ktoś mi powie, jak kupić mieszkanie za 700 tys. zł przy średniej krajowej, to ja bardzo chętnie posłucham. Bo jakoś nie widzę opcji odkładania 90% pensji przez 30 lat na kawalerkę z widokiem na śmietnik.
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #

znowu wybudzenie 3:06 nad ranem i nie zmruzylem oka, a zasnąłem po północy.
Ja p------e co się stało z organizmem co spał kilkanaście godzin za nastolatka teraz nie może przespać nawet trzech.
I już czuje dzień z-----y, bo zmęczenie bol głowy a czeka mnie 8h kołchozu .
I
Ja p------e co się stało z organizmem co spał kilkanaście godzin za nastolatka teraz nie może przespać nawet trzech.
I już czuje dzień z-----y, bo zmęczenie bol głowy a czeka mnie 8h kołchozu .
I

Co o tym sądzą jego wyborcy?
#bekazprawakow #memcen #mentzen #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
źródło: wtf3
PobierzZ mocnymi stronami, które wymieniłeś się zgodzę bo to prawda
A co do konfy to temu na nich nie zagłosuje, bo to są zbyt gwałtowne i nieprzemyślane zmiany. Ja wolnościowców nie lubię. Szanuje tylko Bosaka z ruchu
źródło: temp_file1059246563297858528
Pobierz@gang_swiezakow: to daj przyklady, bo nie wiem co masz na mysli. Jak na to co o--------a pis, to tvpo obchodzi sie z nimi jak z jajkiem wg mnie xD i dobrze, ja nie chce zeby w publicznej telewizji byly calodobowe seanse nienawisci na kogokolwiek.
No i jak interpretujesz te wyniki? Bo ankieta zyje mi sie gorzej/lepiej nie wnosi wiele do dyskusji. Ani nie mowi
To że ten rząd ma nas w dupie jawnie pokazuje też aferka z nieruchomościami. Jakie tam dobro Polaków? Napchać kieszenie deweloperom i tyle.
To Tobie się żyje tak samo. Ale większości nie. Chyba mniej więcej każdy wie czy żyje
Co wy macie pamięć złotej rybki?
Xd
@gang_swiezakow: xddddddd