Wpis z mikrobloga

Mentzen: nie potrafi odpowiedzieć na dość proste pytanie, obraża dziennikarkę, próbuje bardzo koślawo wymigać się od odpowiedzi, pokazuje całkowity brak przygotowania na najbardziej oczywiste pytania dziennikarzy, no słowem - kompromitacja

Co o tym sądzą jego wyborcy?

#bekazprawakow #memcen #mentzen #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
The_Earl - Mentzen: nie potrafi odpowiedzieć na dość proste pytanie, obraża dziennika...

źródło: wtf3

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kutafonix215 no oczywiste jest to, że tvpis to nie to samo co obecnie tvpo. Jest różnica znaczna. A napisałem to tak z d--y. I śmieje się ze wszystkich w miarę porowno. Ale triggeruje mnie ta "nowa jakość" w polityce, której nie ma. Może nie robią wstydu za granicą, ale rzeczywistość znacznie ponizej oczekiwań do tego co obiecywali.
  • Odpowiedz
@The_Earl dzięki. Wiem jak jest. Wyjaśniłem post wyżej to co wcześniej napisałem. Ten znak równości to jawna przesada, ale denerwuje mnie to spuszczanie się nad nimi. Nic ciekawego. Ocena 4/10 ich obecne rządy
  • Odpowiedz
@gang_swiezakow: spuszczanie sie nad nimi? Rzeczywistosc ponizej oczekiwan? Chlopie, to koalicja 4 partii, ktora absolutnym fuksem przejela wladze. I tak duzo robia przy klinczu z prezydentem i b----e z opoznionym zaplonem w sadach. Priorytetem jest naprawa wymiaru sprawiedliwosci i rozliczenie pis. Bezkarnosc, to najgorsze co mozna zostawic po tej kadencji. Czy bedzie cos wiecej? Nie wiem, nie licze na to nawet. W polsce zyje sie obecnie przyzwoicie i ja nie
  • Odpowiedz
@Kutafonix215 Naprawa sądownictwa tego bym nie nazwał. Zresztą już ktoś powiedział, że to nie jest czas aby ściśle trzymać się litery prawa. To jaka to naprawa? Poprzez naginanie zasad? Można było to zrobić całkiem inaczej.

Z mocnymi stronami, które wymieniłeś się zgodzę bo to prawda

A co do konfy to temu na nich nie zagłosuje, bo to są zbyt gwałtowne i nieprzemyślane zmiany. Ja wolnościowców nie lubię. Szanuje tylko Bosaka z ruchu
gang_swiezakow - @Kutafonix215 Naprawa sądownictwa tego bym nie nazwał. Zresztą już k...

źródło: temp_file1059246563297858528

Pobierz
  • Odpowiedz
bardzo nierówne traktowanie opcji politycznych w publicznej telewizji

@gang_swiezakow: to daj przyklady, bo nie wiem co masz na mysli. Jak na to co o--------a pis, to tvpo obchodzi sie z nimi jak z jajkiem wg mnie xD i dobrze, ja nie chce zeby w publicznej telewizji byly calodobowe seanse nienawisci na kogokolwiek.

No i jak interpretujesz te wyniki? Bo ankieta zyje mi sie gorzej/lepiej nie wnosi wiele do dyskusji. Ani nie mowi
  • Odpowiedz
@Kutafonix215 no nie będę ci szukał materiałów teraz. Na YT są kanały commentary, które pokazują fragmenty z TVP, które pokazują manipulacje treściami. I do tego mam zarzut bo miała być czysta woda.

To że ten rząd ma nas w dupie jawnie pokazuje też aferka z nieruchomościami. Jakie tam dobro Polaków? Napchać kieszenie deweloperom i tyle.

To Tobie się żyje tak samo. Ale większości nie. Chyba mniej więcej każdy wie czy żyje
  • Odpowiedz