Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

Wystawiłem banknoty z ceną minimalną.
Jeśli ktokolwiek zalicytuje to Allegro kroi go 10% z ceny minimalnej.
U mnie z 600 zł wyszło 60 zł.
Wszystko by było ok, gdyby nie to, ze było zerowe zainteresowanie przedmiotem, sprawdzałem kilka razy w tygodniu. Ale cudownie po zakończeniu licytacji pojawiła się oferta, dzięki czemu Allegro może spokojnie skosić sześć dyszek.
Ale teraz hit! Na licytację nikt (sic!) nie wszedł, NIKT - jak widać na zrzucie ekranu -> 0 wizyt.
Ale oferta się pojawiła na koniec licytacji a opłata naliczona.
Sami dopowiedzcie sobie o co tu chodzi.
Ale AI Allegro bez problemu wyszukuje takie aukcje.
W sumie taka akcja nadaje się do nagłośnienia.
źródło: Zrzut ekranu (29)
PobierzI to jest hit. Przedmiot nie sprzedany a #allegro pobiera opłatę przez wirtualnego licytującego.
Co to za licytacja?
Jak by to było w realu?
- zaczynamy licytację od 600 zł!
- daję 100!
- kto da więcej?