Aktywne Wpisy
Oldjero +177

k888 +46
#psiarze #patologiazewsi
Młodzi poprosili zamiast kwiatów czy innych dupereli na wesele karmę dla psów do schroniska. I oczywiście wielki wysryw w komentarzach. Eh....
Młodzi poprosili zamiast kwiatów czy innych dupereli na wesele karmę dla psów do schroniska. I oczywiście wielki wysryw w komentarzach. Eh....
źródło: temp_file5340341308420088867
Pobierz

A najlepiej ubierz się w pasiaki i od razu maszeruj do najbliższego rosyjskiego obozu koncentracyjnego.
Nie odbiją teraz, ale może odbiją za 4, 10 albo 20 lat. Zrzeczenie się praw do tych ziem byłoby idiotyzmem.
Tak więc, jakim niby sposobem mieliby odzyskać te tereny? Chyba, że Rosjanie by się zlitowali i pojawiłby się tam russian guilt, jak na zachodzie white
Amerykański rynek nieruchomości to bardzo brutalna gra bez skrupułów, gra na wykończenie przeciwnika.
Dlatego jak słyszę taki bełkot to śmiać mi się chce xD
Dokładnie - dopiero się zaczęły a Trump już zdążył pójść na duże ustępstwa wobec Rosji nie otrzymując nic w zamian. Pewnie mu ci najlepsi negocjatorzy tak podpowiedzieli ( ͡º ͜ʖ͡º)
z rynku nieruchomości, jprdle xD
Polecam wyjść z bańki w której siedzisz i oceniać na chłodno
ciekawe za ile sprzedadzą Ukrainę, mam nadzieję ze wezmą najlepszą cenę, najlepszą dla usa oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, mogą sprzedać Ukraine naszym kosztem.
a ty piszesz jak
Czy ja to oceniam pod kątem dobra czy zła? Odniosłem się do wypowiedzi jakoby USA jest głupie. A tak nie jest. Oni robią sobie dobrze a nie nam. Więc z ich perspektywy to nie jest głupie.
My polacy mamy jakiś problem z oceną świata. Wszystko sprowadzamy do
bo jego sztab jest głupi, tu moralność nie ma nic do tego.
czy ty naprawdę nie widzisz że usa traci wiarygodność? nie widzisz że kraje wycofują się z zakupów z usa? nie widzisz że trump rozwala nato?
Mam ci przypomnieć co mówił Rubio parę lat temu? jakie mogą być konsekwencje? widziałeś tą wypowiedź? nie chce mi się szukać,