Wpis z mikrobloga

Dlaczego w naszym kraju najgłupsi są pedagodzy, największe bufony z największym ego. Egoiści, mistrzowie odwracania kota ogonem, zakompleksieni manipulanci. Rozumiem jeszcze jakby oni mieli po dwadzieścia kilka lat ale zarówno Iza i atencjusz Marcin mają grubo po czterdziestce.
Nie ma dla nas ratunku.

#thetraitors
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Impuls94: to już nie chodzi nawet o wiek ale o to jakimi są ludźmi ludzie którzy wychowują młodzież i to nie pierwszy taki przypadek (patrz Farma i dyrektorka szkoły która tam była)
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: Jak dla mnie te trzy przypadki o niczym nie świadczą, nie tworzą reguły. Do tego takich ludzi traktuje się bardziej surowo właśnie dlatego, że ma się wobec nich wysokie oczekiwania. Natomiast w tym zawodzie na pewno wiele jest osób, które są narcystyczne, lubią mieć przewagę i kontrolę nad innymi, oceniać ich (i tacy ludzie też pójdą do reality show żeby się pokazać).
  • Odpowiedz
@Aida_Birchwood: dokladnie, nie ma co uogolniac. Ja np. lubilem nauczycieli, ktorzy mnie uczyli (ale czy z wzajemnością to nie wiem :D) :)

W kazdej grupie sa fajne, pomocne, profesjonalne osoby i ludzie, ktorzy nie nadają sie do danego zawodu
  • Odpowiedz