Dla kobiety wysoki mężczyzna to jak trofeum. Nawet może być sobie teraz z jakimś beciakiem poniżej 185 cm, ale i tak we wspomnieniach zawsze będzie wzdychała do swojego 2 metrowego czada, któremu mogła chować się pod pachą. Natura (die Naturr)
@NaPryczyHuopSieByczy prywatna obserwacja (dotyczy okresu szkoły średniej warto nadmienić) Sam zostałem odrzucony dla gościa z 20 centymetrów ode mnie niższego. I każdy kogo znałem kto miał z 1,6 m nie miał problemu żeby sobie kogoś znaleźć
@cywil2137: moja prywatna obserwacja: ogólnie trudno jest znaleźć mężczyzne obecnie co ma mniej niż 180, jedyni z mojej szkoły co nie ruchali to manleci, jeden nawet walną samobója, jedyny atrybut o którym słyszałem od kobiet że im sie podoba (oprócz bycia przystojnym) to wzrost
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Nie zliczę ile razy typy się chwalili, że mają powyżej 190 wzrostu, a byli w c--j niźsi ode mnie jak mam naciągane 189, albo suka z tindera myślała ze mam 2 metry
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Ja taki oski jestem że mam 193 i nigdy w związku, a jestem hetero.Prosty huop 195 cm 20 cm khutas też bez baby, felixu 190 kawaler, La Paz 189 też baby niema. Wzrost to nie wszystko trzeba mieć jeszcze mordę, i psyche zdrową
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: ja mam 34 lata już, według blackpilla to powinienem już być kilka razy w związku a nie byłem nigdy.Copujcie dalej że wzrost to wszystko .Moje szansę na babę są już bliskie zera
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Wiadomo wzrost jest atutem ale to nie jest tak że ktoś niski nie ma szans.Codziennie wychodzę na ulicę i widzę pary o różnym wzroście (poniżej 180 też)
@KhalTanio: To ja jestem chudym szczurem 73kg przy 194cm, blisko 30 lat a baby face góra 3/10 i zawsze się mną ktoś interesował. Oczywiście głównie przez wzrost.
Ma ktoś jakieś troll konto na stronkach dla #p0lka ? Tutaj jest bardzo ciekawy obrazek. Można wrzucić i okrasić opisem "Zobaczcie, załapałyśmy się na listę". Domyślam się, że najgłośniej będą protestować pasztety i/lub wieloryby.
#p0lka #wzrost #przegryw #blackpill
źródło: temp_file408783959813274250
PobierzWzrost może i jest plusem ale
Sam w sobie nie wystarczy by być atrakcyjnym.
Bycie niższym a ładniejszym jest lepsze moim skromnym zdaniem
źródło: temp_file44577055334408492
PobierzSam zostałem odrzucony dla gościa z 20 centymetrów ode mnie niższego.
I każdy kogo znałem kto miał z 1,6 m nie miał problemu żeby sobie kogoś znaleźć
@cywil2137: Czyli gawędziarstwo.
Komentarz usunięty przez autora