Aktywne Wpisy

Mdx91 +2
Mam dla was rozkmine z #prawojazdy
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
źródło: temp_file505567301474578176
Pobierz
Tec1976 +98
Dajcie parę plusów statecznemu mirkowi ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3406544112337243619
Pobierz

a jakby ktoś uważał (tak już poza prawem całkowicie) że to nieładnie że konon tak malo dostawał, to niech sobie zobaczy filmy pełne gnijącego jedzenia, obiadki z zodiaka, taksóweczki. dawali mu pieniądze, tylko
a to że dostawał wiecej w formie zakupow to jest pewne, wystarczy zobaczyć filmy ile miał żarcia i ile szło do śmietnika.
@marcindolega775: Kurde, to w końcu sradek fundował te jedzenie co się marnowało czy widzowie? Bo raz jest mowa że jak te słodkie rzeczy(A tam 90% rzeczy było nieprzeznaczone dla cukrzyka), to tylko widzowie przynosili, a raz jest że wszystko fundowało MCZ.
Nie wiem, co na to sąd, mam nadzieję, poprzednio go to obchodziło, miejmy nadzieję, że teraz też będzie. Ty dalej nie chcesz powiedzieć prawdy - czego innego można się po tobie spodziewać.
mhm, tak bardzo go obchodziło że do dziś nowak jest wolnym człowiekiem
jak to jest że wy wszyscy tutaj uważacie za nowaka/zielonego każdego który nie zgadza sie w 100% z linią?
natomiast z całą pewnością to było dużo więcej niż 400 zł tygodniowo. a najsmieszniejsze było to bredzenie o tym, że konon był głodny. to chyba barney tak mówił w radiu zet - przecież on mial zawsze w domu pełną lodówkę i tonę makaronów, zup chinskich, konserw (oczywiście z paczek). wystarczyło ruszyć dupę ale po prostu jemu się nie chciało nawet
To co się działo w dzieciństwie, to nie jest twoja wina, ale jesteś już dorosły i wszystkie wybory od lat są tylko i wyłącznie twoimi.
@marcindolega775: żarcie to tam było od losowych widzów, mało razy tam konserwy czy mleko ktoś dowoził