Wpis z mikrobloga

Ostatnio zacząłem ogrywać Saints Row 2 (gra wydana w 2008 roku, nazywana przez całkiem sporą część osób na czele z pewnymi recenzentami klonem #gta) im dłużej w to gram tym więcej po prostu bezczelnie ukradzionych przez Rockstar i później zaimplementowanych elementów do GTA V widzę od niektórych piosenek aż po pewne elementy rozgrywki xD O samej grze mam takie wrażenie, że to jest po prostu w bardzo wielu miejscach parodia GTA San Andreas o czym może świadczyć chociażby sam fakt, że gang świętych do których należymy ma fioletowe barwy a przeciwnicy zielone ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ścieżka dźwiękowa w tej grze jest naprawdę zajebista i nie spodziewałem się takiej pomimo tego, że nawet za dzieciaka #nostalgia w takową zdarzyło mi się grać a dodatkowo bardzo fajnym elementem jest to, że postać którą grasz lub ta z którą jedziesz na misje potrafią śpiewać jak coś leci w radiu xD #gry #kiszak #saintsrow ps. tak Final Europe też jest w tej grze #muzyka xD
Cztero0404 - Ostatnio zacząłem ogrywać Saints Row 2 (gra wydana w 2008 roku, nazywana...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-03-11_005553_www.google.com

Pobierz
Cztero0404 - Ostatnio zacząłem ogrywać Saints Row 2 (gra wydana w 2008 roku, nazywana...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404:

im dłużej w to gram tym więcej po prostu bezczelnie ukradzionych przez Rockstar i później zaimplementowanych elementów do GTA V widzę od niektórych piosenek aż po pewne elementy rozgrywki

które na przykład?
  • Odpowiedz