Aktywne Wpisy
arcxa +219
Jednym z wielkich zwyciΔstw wojny damsko-mΔskiej jest wmΓ³wienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak gΕΔboko, ΕΌe baby same bΔdΔ
broniΔ tej formy rekreacji jak ktoΕ powie, ΕΌe to tylko krΔcenie tyΕkiem, ΕΌeby faceci mogli popatrzeΔ.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
ΕΊrΓ³dΕo: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +233
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: KupiΕem za 4500 zΕ piekarnik ktΓ³ry okazaΕ siΔ badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarΓ³wno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalajΔ mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiΕ nieΕmieszny ΕΌart.
tl;dr: KupiΕem za 4500 zΕ piekarnik ktΓ³ry okazaΕ siΔ badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarΓ³wno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalajΔ mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiΕ nieΕmieszny ΕΌart.

Hej Mirko! π
Czas na codziennΔ dawkΔ statystyk z https://mirko.space π
π Najbardziej plusowani (wpisy i komentarze)
1οΈβ£ @ProstyKrzywy - 2230 π
2οΈβ£ @mickpl - 1841 π₯
3οΈβ£ @mariusz-madejczyk - 1698 π₯
4οΈβ£ @kiszczak - 1328 π
5οΈβ£ @Byter - 1059 π
π Najaktywniejsi autorzy wpisΓ³w
1οΈβ£ @polu7 - 75 π
2οΈβ£ @Sartarius - 24 π₯
3οΈβ£ @Neocaridina - 21 π₯
4οΈβ£ @Ophite-Cultus-Sathanas - 20 π
5οΈβ£ @Imitacja_czlowieka - 18 π
π¬ Najaktywniejsi komentatorzy
1οΈβ£ @OpowiedzMiCos - 40 π
2οΈβ£ @AntyLateksowy - 39 π₯
3οΈβ£ @Denaturovsky - 36 π₯
4οΈβ£ @fornson23 - 35 π
5οΈβ£ @galicjanin - 34 π
Te (i juΕΌ niebawem wiele innych) statystyk moΕΌesz niemal w #realtime ΕledziΔ na https://mirko.space π
Do zobaczenia jutro o 7:00 na podsumowaniu #nocnazmiana! π
Wasze feature requesty realizujemy w pierwszej kolejnosci, #piszpriv
#wykop #statystyki #glupiewykopowezabawy #mirkospace #gwiazdymirko
Nie chcesz widzieΔ tych postΓ³w? Dodaj tag #mirkospacedailyupdate na czarnΔ listΔ.