Aktywne Wpisy

andot +20
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn

Pittol +71
W świetle wydarzeń z Warszawy z wannabe Raskolnikowem, przypomniała mi się sytuacja z bodajże zeszłego roku z Uniwerku w Szczecinie.
Tutaj też przegryw gotował się do grubszej akcji, ale wpadł tuż przed bo dograżał się dziewczynie na wózku, że ją zgwałci i zabije.
Ta zaniepokojona powiadomiła służby, przetrzepali chłopowi chate a tam podobno spluwa, noże, maczety te sprawy jak i chyba nawet plany budynków uczelnianych.
Pewnie nawet nie słyszeliście o tym bo magicznie
Tutaj też przegryw gotował się do grubszej akcji, ale wpadł tuż przed bo dograżał się dziewczynie na wózku, że ją zgwałci i zabije.
Ta zaniepokojona powiadomiła służby, przetrzepali chłopowi chate a tam podobno spluwa, noże, maczety te sprawy jak i chyba nawet plany budynków uczelnianych.
Pewnie nawet nie słyszeliście o tym bo magicznie
To jak byc tym calym hakerem co sie wlamuje, no nie powiem, ze do FBI, ale chociaz do duzej spolki ukrasc dane?
Wiem co to router, switch, znam kilka protokolow i sposobow routingu, mam Kali Linux, takze co dalej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)