Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

źródło: image
Pobierz@In_thrust_we_trust: Kontynuacja reakcji na p---------w Trumpa (wprowadzenie ceł, grożenie wyjściem z NATO, szantażowanie Ukrainy wyłączeniem jej sprzętu etc.)
Świat wycofuje kapitał z USA, a jak więcej ludzi sprzedaje niż kupuje to giełda leci na pysk co właśnie widzimy.
A z wyjściem NATO to wiadomo że to taka gadka tylko
Jak dla mnie nic się nie dzieje, bez przesady ;)
Sam fakt groźby i tego że została publicznie wypowiedziana wystarczył. Meksykanie zerwali umowy na grube miliardy, Kanada tak samo.
Sygnalizacja
Oni tam tyle siana nadrukowano, że to się tak z 80% musi cofnąć żeby było uczciwie a i tak wtedy jeszcze będzie można kręcić nosem.
50% to nas obecnie nawet do 2021 roku nie cofnie a to było już po wielkim dodruku.
@PfefferWerfer: nawet lepiej
źródło: 1000000703
Pobierz@PfefferWerfer: może nie tyle "zarabia", ale przynajmniej nie traci
A jak wcześniej byly wzrosty >10% to co? :) giełda to żaden