Wpis z mikrobloga

@Mokebe_Testo: typie. Masz nick mokebe testo. Język polski - dwója. "Bo nie miały tatuaży ALBO nie paliły papierosów"?
Widzę robisz projekcję swojej niezbyt dużej lotności umysłowej.
  • Odpowiedz
Jakiego wspólnego wniosku i gdzie?

@BigKokonat: Ano tu (picrel) Serio czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach problem? Oskarkow tego nie ucza czy o co chodzi?
BTW nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja. Zanim sie wtracisz to powinienes wiedziec i zrozumiec co mowisz.
gorzki99 - >Jakiego wspólnego wniosku i gdzie?

@BigKokonat: Ano tu (picrel) Serio cz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@gorzki99: Ale ten screen nie pokazuje żadnego wspólnego wniosku. Nadal OP odrzuca ze względu na tatuaże, nadal Ty próbujesz usprawiedliwić robienie tatuaży.
Serio czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach problem?

Czemu się zgadzasz z tym, że p-------y są fe? A z tatuażami nie?
  • Odpowiedz
Przeglądam sobie tindera

@Mokebe_Testo: Tu zrobiłeś błąd ;p
Dalej nie ma co nawet rozwlekać, na tinderze nie szuka się baby, kobiety czy czegokolwiek, tylko darmowej prostytutki do darmowego jedno do max kilku razowego bzykania.

Jak szukasz wśród patusów normalnych ludzi to normalne, ze niczego nie znajdziesz, ot nieraz jakaś zabłąkana owieczka się trafi, raz na tysiąc xd
  • Odpowiedz
@van-der-staas @voldi niecaly rok temu zakonczył mi się 8 letni związek. Wszedłem na tindera, żeby zobaczyć jaka jest “sytuacja na rynku świń” i stwierdzam, że jest znacznie gorsza niż za czasów gdy Piechociński napisał tweeta
  • Odpowiedz
Tatuaz nie zawsze oznacza spier....enie.

@gorzki99: w dzisiejszych czasach oznacza. I nie wyjeżdżaj mi tu z jednym kontrprzykładem który obala to co powiedziałem, bo to nie matematyka tylko życie. Heurystyki są od tego żeby szybko podejmować decyzje które w dystansie będą przeważnie trafne i to jest ten przypadek.
  • Odpowiedz
niecaly rok temu zakonczył mi się 8 letni związek. Wszedłem na tindera, żeby zobaczyć jaka jest “sytuacja na rynku świń” i stwierdzam, że jest znacznie gorsza niż za czasów gdy Piechociński napisał tweeta

@Mokebe_Testo: A co się zmieniło?
Tzn. kobiety mają wyższe wymagania to fakt, ale to dlatego, że rynek jest globalny więc konkurujesz też z zagranicznymi wyobrażeniami (tu podkreślam wyobrażeniami) a nie facetami. No ale faceci też się uczą w wymagania,
  • Odpowiedz
Tez nie mam bo jakos tak mnie nie ciagnie w ta strone. Tylko ze mam na tyle rigczu ze starm sie zrozumiec innych.

@gorzki99: ale już OP-a, który nie chce babki z tatuażem nie dość, że NIE starasz się nawet zrozumieć, to jeszcze wyzywasz: "Jakim dnem i dramatem trzeba byc zeby miec takie kryteria?"

Jak im sie podoba to niech maja co chca. Co mi do tego?

Jak mu się
  • Odpowiedz