Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@b0ria: dobrze wam to zrobi nieudacznicy. Pierwsi krzyczeli nie pomagać Ukrainie, a teraz stękają, bo na parę dni do woja. Co za pokolenie płaczków teraz mamy.
  • Odpowiedz
  • 4
@sberatel: wiedziałem, wasz koronny argument "prawdziwi mężczyźni". Prawdziwi mężczyźni w dupie mają zdanie jakichś losowych typów.
  • Odpowiedz
@b0ria: 18 lat braku powszechnego poboru w Polsce i już wyrosło pokolenie z obsranymi gaciami, bo mi zetną włosy i będą kazać nauczyć się strzelać z kałacha przez kilka dni. Wasi starzy służyli Ludowej Polsce po 2-3 lata w wojsku, gdzie nigdy nie było wiadomo kiedy się zacznie wojna (być może atomowa) ZSRR z Zachodem.
  • Odpowiedz
Pierwsi krzyczeli nie pomagać Ukrainie

@Smarek37: Wyobraz sobie, ze ludzie sa rozni, to ze czytales na wykopie nie pomagac Ukrainie nie znaczy nawet, ze wiekszosc tak twierdzi, a jezeli chodzi o tych co teraz pisza ze nie powinno byc obowiazkowych cwiczen to myle ze nawet mniejszosc byla przeciwna pomocy Ukrainie.
Jednoczesnie bycie przeciwnym przwilejom Ukraincow w Polsce nie znaczy bycie przeciwnym pomocy Ukrainie - bo bardzo mozliwe ze to mylisz
  • Odpowiedz
@ToJaNaprawde: no stary ok. W moich czasach musiałem 2 lata odpękać plus fala i te sprawy, dlatego śmieszy mnie ta panika tutaj z powodu paru dni ćwiczeń. Plus te krzyki co niektórych, nie pomagać Ukrainie i potem będą takie konsekwencje jak ukr padnie, że trzeba będzie znowu odbywać przymusową służbę.
  • Odpowiedz
Jak można głosować na typa, który chce cię skoszarować pod przymusem.

@b0ria: bo Zandberg czy Biejat mają za dużo innych wad by na nich głosować, a reszta chce obowiązkowej Zetki LOL

Tyle że Trzaskowski akurat jest z partii która Zetke zlikwidowała
  • Odpowiedz