Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Prezydent, premier i naczelny wódz wyjechali z Polski 17 dni po wybuchu wojny - no bo faktycznie wyjechali więc "informacja nieprawdziwa" to nie jest. Tego typu podobnych znalezisk pytalno-tezowych jest od wuja i trochę tutaj. Ba, ich liczba ciągle rośnie, szczególnie przed eventami politycznymi jak wybory. Odsiać ten hajs trochę ciężko.
Dlatego proponuję tego typu znaleziska clickbait zakopywać jako spam. Utrzyjmy wspólną ścieżkę postępowania z takimi gnomami jak @sildenafil którzy, karmią się tym, że co chwilę wrzucają clickbait albo odpowiadają w komentarzach tylko po to aby kogoś prowokować do dalszej dyskusji.
#wykop #zakop