Wpis z mikrobloga

no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
vieniasn - no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu 
ktoś tu był i narusz...

źródło: temp_file3700780651222389400

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: mega Ci współczuję kumplu. We mnie aż się gotuje w środku coś z nerwowego na Sama myśl że ktoś łape wyciąga żeby ukraść drugiemu no całkowitym brak rolet mam na to a tu jeszcze dochodzi właśnie aspekt o którym nigdy wcześniej nie myślałem a który poruszyła we wpisie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Kolega_Muminka za użycie noża dostaniesz większy wyrok niż ten który się włamał XDDD
ja zawsze chodzę z nożem a czasami dwoma ale nie użyje w sytuacji innej niż zagrożenie życia bo ja dostanę 25 lat a napastnik zawiasy
  • Odpowiedz
@vieniasn: przy okazji to ja mam paranoję odnośnie zabezpieczeń drzwi i okien. Jak coś, chętnie się nią podzielę. Mam nawet w oknach dwie różne klamki - bo inaczej blokuję okno uchylne, a inaczej rozwierne
  • Odpowiedz
  • 6
@Kolega_Muminka raz w życiu w bardzo ciężkiej sytuacji użyłem jako straszak ale ja ogólnie szybko denerwujący się a mało kto chce zadzierać z bardzo zdenerwowanym 100kg chłopem który wygląda jakby mu popaliło bezpieczniki
ja przechodzę w sytuacji zagrożenia w jakiś tryb zwierzęcy pierwotny
  • Odpowiedz
  • 5
@Kolega_Muminka ja jak już się zdenerwuję ponad granicę to koniec
w szkole jak nie wytrzymałem i wyskoczyłem do chłopa który się nade mną znęcał to mnie w trzech odciągali od niego i kolejne lata mimo zmiany szkoły szło że mnie się nie rusza
  • Odpowiedz