Wpis z mikrobloga

• 1
@GhostofChristmasPast: masz rację. Ale po wojnie mogłoby się wiele zmienić. Mężczyzna ekonomicznie zdecydowanie jest więcej wart od kobiety, lecz biologicznie zdecydowanie nie jest. Niestety faceci są jak te cytryny, które wyciska się co do ostatniej kropli. Taka kolej rzeczy. A te wszystkie drące jape "feministki" to już wyższy stopień bezczelności. Takie powinno się natychmiastowo oddelegować do Choroszczy.
  • Odpowiedz
One po prostu nie chcą mieć dzieci xd

@Wykopek_Jeden: Mam w pracy 28-latkę co właśnie urodziła drugie dziecko swojemu męzowi, 26-letni syn sąsiadki mojej mamy właśnie się szykuje do zastania tatusiem. To, że twoje laski.gif nie rodzą to inna sprawa...
  • Odpowiedz
Nawet jeśli 15 innych twoich koleżanek rodzi właśnie trzecie dziecko to nie zmienia faktu, że mamy najniższy wskaźnik dzietności w Europie.

@Wykopek_Jeden: Popatrz na tag przegryw i odpowiedz mi mi, czy tacy faceci się nadają do płodzenia dzieci?
  • Odpowiedz
@PolsartNews: Skąd ty się urwałeś? Dosłownie kraj obok mamy przykład tego, że kobiety przy pierwszej lepszej okazji uciekną z kraju i nigdy już nie wrócą do niego, a ty piszesz, że one będą odbudowywać dzietność kraju po wojnie. xD
  • Odpowiedz
@PolsartNews: jak byśmy wysyłali 65 letnich dziadków to 70 letnie babcie też kobieta w tym wieku jest silniejsza fizycznie niż mężczyzna, ale w pierwszej kolejności 30 letnie bezdzietne lambadziary
  • Odpowiedz