Wpis z mikrobloga

@betonkomorkowy: a nie zdrajca? Ja głosowałem i również uważam że zostałem bezczelnie oszukany. Przecież wszystko. Co było mówione przed wyborami jest nagrane i bardzo marnie wychodzi w konfrontacji z rzeczywistością. Delikatnie rzecz ujmując.
@Myrzyn: To co sie obiecuje przed wyborami często trzeba dostosować do sytuacji makroekonomicznej panującej w danej sytuacji. Chłopaki nie zmarnowali lat u władzy i raczej porządzą jeszcze troche. Póki co nie ma tak eksperckiego rządu ktory mogłby im zagroźić.
@betonkomorkowy: wody, błagam.. Co się obiecuje przed wyborami trzeba dostosować do sytuacji makroekonomicznej w kraju - to czemu nie zostało dostosowane? Miało nie być podniesionych podatków, miała być reforma emerytur, była tylko grabież OFE, miało być ograniczenie administracji, jest wzrost. Gdzie ten ekspercki rząd? W którym resorcie? Jak głupim trzeba być żeby nadal się na to nabierać?
@Myrzyn: sugerowanie ze korwin bedzie rzadzil lepiej xD Zniszczyc wszystko i zaorać. No jasne. Ekipa rządząca to odzwierciedlenie spoelczenstwa, przecietny polak tez czesto jedno mowi robi drugie, ale chce dobrze. Kazdy janusz lubi zakombinowac ale w imie przyszlosci. Rzad ekspercki jest w wiekszosci resortow, bardzo duzo rozwiazan powiela z zachodu gdzie sie to sprawdzilo i dziala. Nie bedziemy niemcami/uk w ciagu 20 lat, ale jestesmy na dobrej drodze, bardzo dobrej drodze.