@Smok_Baltazar Nie wiem, ja od dawna byłem zwykłym neutralnym widzem i tylko tyle. Nigdy nie kibicowałem patostreamom. Lubiłem od czasu do czasu, wieczorami, wrócić do tego uniwersum z czasów jego największej świetności. Od paru lat zaczęły dziać się tam obrzydliwe rzeczy, niestety. Przed oczami zawsze będę miał widok uśmiechniętego Krzysia, który kupuje McDonalda na Kopernika, albo robi kogiel-mogiel. Przykre jest to, co wydarzyło się później i miejmy nadzieję, że winni poniosą
@J-23cm: Rozumiem, że to tylko mem. Ale chodzi mi o to, że ludzie z wykopu zawsze mocno gardzili tymi, którzy odwiedzali belweder. Coś na zasadzie "frajerzy spod bramki jadą upokorzyć się przed knurem". Tymczasem ci sami ludzie spędzili 10 lat na wykopie i jutubue śledząc i komentując to wszystko. Z perspektywy czasu uważam , że ci co odwiedzili wyszli na tym lepiej, a ci drudzy na frustratów. Wiem, że to
@Smok_Baltazar Rozumiem. Nie myślałem o tym z tej perspektywy. Ma to sens. W każdym razie oglądało mi się to przyjemnie dopóty, dopóki widziałem na filmach ludzi, którzy są dla siebie kolegami i widać było, że jeden za drugiego mógł w ogień skoczyć. Potem, gdy zaczęli pojawiać się inni „koledzy”, ewidentnie podstawiani, już mnie to nie kręciło i wracałem raczej do starszych filmów, a to co się dzieje śledziłem z dystansu z
@Smok_Baltazar Nie wdając się w jakieś niepotrzebne spory. Zawsze będę miał w serduszku to uniwersum, raczej takie jakim było dawniej, ale ze świadomością kto stoi za tym okropnym zakończeniem. Często wracałem i będę wracał myślami do wcześniejszych sezonów tego „serialu”. I tylko o to chodziło w tym memie.
@J-23cm: Nic tylko podpisać się pod tymi słowami. Na pocieszenie dodam, że nawet pierwszy kanał Konona i Niemieckiego jest w pełni zarchiwizowany ( ͡°͜ʖ͡°)
@Smok_Baltazar Bardzo mnie to cieszy, bo to, że uniwersum się kończy było wiadome od dość dawna, ale gdzieś z tyłu głowy bałem się, że razem z jego końcem znikną te wszystkie piękne nagrania i nie będę już więcej mógł do nich wrócić. Dziękuję.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Nie wiem, ja od dawna byłem zwykłym neutralnym widzem i tylko tyle. Nigdy nie kibicowałem patostreamom. Lubiłem od czasu do czasu, wieczorami, wrócić do tego uniwersum z czasów jego największej świetności. Od paru lat zaczęły dziać się tam obrzydliwe rzeczy, niestety. Przed oczami zawsze będę miał widok uśmiechniętego Krzysia, który kupuje McDonalda na Kopernika, albo robi kogiel-mogiel. Przykre jest to, co wydarzyło się później i miejmy nadzieję, że winni poniosą
Rozumiem. Nie myślałem o tym z tej perspektywy. Ma to sens. W każdym razie oglądało mi się to przyjemnie dopóty, dopóki widziałem na filmach ludzi, którzy są dla siebie kolegami i widać było, że jeden za drugiego mógł w ogień skoczyć. Potem, gdy zaczęli pojawiać się inni „koledzy”, ewidentnie podstawiani, już mnie to nie kręciło i wracałem raczej do starszych filmów, a to co się dzieje śledziłem z dystansu z
Nie wdając się w jakieś niepotrzebne spory. Zawsze będę miał w serduszku to uniwersum, raczej takie jakim było dawniej, ale ze świadomością kto stoi za tym okropnym zakończeniem. Często wracałem i będę wracał myślami do wcześniejszych sezonów tego „serialu”. I tylko o to chodziło w tym memie.
Bardzo mnie to cieszy, bo to, że uniwersum się kończy było wiadome od dość dawna, ale gdzieś z tyłu głowy bałem się, że razem z jego końcem znikną te wszystkie piękne nagrania i nie będę już więcej mógł do nich wrócić. Dziękuję.
https://kononopedia.ru/doku.php?id=kanaly:kononowicz_w_olejku_lub_pomidorkach
Pięknie dziękuję ❤️