Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +589
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +7

Jednak mam trochę żalów:
- utłukłem Viconię i Mintharę, a mogłem je odratować,
- olałem na starcie Astariona (no bo teoretycznie jest zły) i niestety u Cazadora był martwym zombie (mega głupie, mógł przecież przeżyć jak reszta pomiotów i chciałoby się jakiś dialog z nim, tu się wpieniłem na max)
- trochę też mierzi zakończenie, nie można wybrać w pełni dobrej ścieżki, no ale rozumiem, że tak miało być
- na tacticianie gra ogólnie nie jest wiele trudniejsza niż na zwykłym trybie, a jedyny problem miałem z Ethel ale tylko dlatego, że za wcześnie tam polazłem i chciałem koniecznie odratować każdego w masce
#bg3 #baldursgate3
źródło: image
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 212122
Pobierz@cichy-spokojny-grzeczny: Astarion nie jest zły-zły. Zawsze staram się go mieć w party z uwagi na charakter i aktora głosowego. Ma też ścieżkę "odkupienia". Ok może zastąpić Szarra i wtedy dopiero jest "zły-zły" w takiej chaotic evil, ale jeżeli do tego nie dopuścimy to mocno się reflektuje i pod koniec nawet za to dziękuje.
Nie jest bardziej zły niż taka Shadowheart