Wpis z mikrobloga

ostatnio opisywałem tutaj swój problem z #tivimate i kanałem eleven sports1 4k. Używam listy od #tvteam i ten jeden kanał działał mi jedynie wtedy, gdy ustawiłem zewnętrzny odtwarzacz (vlc) i jakby spoko, pogodziłem się z tym bo to nie jest jakiś tam wielki problem i da się nadal komfortowo oglądać, ale kilka dni temu miałem aktualizacje na tv, która wyłączyła te opcję i eleven 4k odpalił się normalnie poprzez player tivimate i działał kilka dni i dziś znowu nagle nie chce działać bez używania zewnętrznego. I tutaj nasuwa się pytanie.. dlaczego? Wczoraj normalnie działał eleven 4k w tivimate, dziś włączam i działa tylko via VLC. Nie zmieniałem żadnych opcji w tv, żadnych w apce tivimate, nie zmieniałem serwera, ani niczego w panelu tvteam. Wcześniej myślałem, że to pewnie przez jakieś kodeki, ale dziś już nie wiem, zaczynam podejrzewać ruska, że coś zmienia po swojej stronie. Ma ktoś jakiś pomysł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#iptv
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plu2: Nvidia Shield Tivimate wersja 4.7 , kanał Eleven Sports 4k działa normalnie player od Tivimate ..Więc nie rusek tylko sprzet i app a dokłądnie wersja ,ale jednak stawiam na sprzet (kodeki)
  • Odpowiedz