Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ish_waw: Wskaż mi w tym cytacie, gdzie Duda mówi, że oddamy miedź.
Bo ja widzę tylko, że Duda odnosi się do potencjalnych oczekiwań USA i mówi że nie wie jakie by były.
Ale może jestem ślepy i wskażesz mi zdanie w którym Duda mówi, że odda miedź amerykanom.
Może zadzwoń do Tuska w razie problemów, on pewnie ma taki cytat, przecież Tusk by nie kłamał i nie manipulował, nie po
  • Odpowiedz
Polsce potrzebna jest jedność, współpraca i kompromis, a za chwilę wrzuca oszczerczy wpis, że Duda miedź oddaje xDDD

@PanAlbert: A to rozumiem Duda uzgodnił z rządem ten pomysł zostania kolonią USA?
  • Odpowiedz
Tusk jak zwykle najpierw wrzuca twitty, że Polsce potrzebna jest jedność, współpraca i kompromis, a za chwilę wrzuca oszczerczy wpis, że Duda miedź oddaje xDDD

I taki niemiecki tuskoszkodnik ma jeszcze swoich wyznawców na wykopie xDDD

No ale skoro Giertych ma xD

Pewnie ci sami xD

@PanAlbert: Tusk skomentował na bieżąco deklarację prezydenta, ale rozumiem że jesteś prawusem i nie widzisz różnicy
  • Odpowiedz
Tusk skomentował na bieżąco deklarację prezydenta, ale rozumiem że jesteś prawusem i nie widzisz różnicy

@bylem_zielonko: no a Ty jesteś lewicowcem i wyznawcą Tuska. Tylko zamiast przerzucania się inwektywami po prostu wskaż mi cytat w którym Duda mówi, że odda miedź amerykanom. Prosta sprawa.
  • Odpowiedz
A to rozumiem Duda uzgodnił z rządem ten pomysł zostania kolonią USA?

@wstanczyk: a może odniesiesz się do wypowiedzi Dudy, a nie manipulacji Tuska?
Czy opieranie się na źródłach to już dla wstanczyka za dużo? xDDD
  • Odpowiedz
a może odniesiesz się do wypowiedzi Dudy,

@PanAlbert: Myślałem, że wystarczająco wyraziłem swoją dezaprobatę wobec niej. Nie wyłapałeś? Choć głównym celem było skrytykowanie jednak twojego toku myślenia, jakoby wezwania do współpracy rządu z prezydentem wykluczały krytykę.
  • Odpowiedz
Myślałem, że wystarczająco wyraziłem swoją dezaprobatę wobec niej

Tak jak myślałem, Tusk manipuluje ale jego wyznawcy zamykają oczka i udają że nie widzą xDDD
Czego innego się po nich spodziewać xD
  • Odpowiedz
Zresztą on mówi o Trumpie identycznie, jak pracownik mówiłby o swoim kierowniku na spotkaniu w robocie.

@ish_waw: no bo tak w sumie jest, jemu za 5 miesięcy kończy się umowa w PL i liczy na stołek międzynarodowy
  • Odpowiedz
@saakaszi nie tylko pisowcy ale i platformiarze od dekad tolerują spółkę stalexport która korzysta z naszej "miedzi" tylko w zamian nic nie daje.to teraz ubieranie się jakoby im zależało na naszych zasobach i nikomu ich nie oddadzą to niezły kabaret, chłop się za babę przebrał
  • Odpowiedz
Na takie pytanie odpowiada się “nie oddamy”,

@ish_waw: Czyli próżno prosić Cię o cytat Dudy mówiący, że oddamy.
To może chociaż zacytuj treść pytania na jakie odpowiada xD
Oj obrona Tuska jak niepodległości a cytatów brak xD
  • Odpowiedz
@Ravau23: ale argument dałeś, skoro nie rozumiem to mi wytłumacz, podaj argumenty a nie p--------z coś o moim wieku a nawet nie wiesz ile mam lat tępa pisowska dzido, twoja gadka jest taka sama jak każdego pisowca, zapytaj się pisiora co jego partia zrobiła to nie potrafi wymienić tylko odrazu o tusku mówi XDDDDD
  • Odpowiedz