Aktywne Wpisy

RyanWolf +156
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...

źródło: image
Pobierz
enron +272
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #polska #usa #wojna #rosja
źródło: temp_file475229815555419122
PobierzSłowa Radka o robieniu laski amerykanom przez PiS wiecznie żywe
@washington: I nawet nie chcielibyśmy nic w zamian ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co ciekawe taki niuansik jeszcze
I taki niemiecki tuskoszkodnik ma jeszcze swoich wyznawców na wykopie xDDD
No ale skoro Giertych ma xD
Pewnie ci sami xD
@PanAlbert: czyli nieprawde powiedział? Duda nic takiego nie zasugerował?
@k__p: serio serio masz przecież czarno na białym, że Tusk to powiedział xDDD
Oczywiście wyssał tę bzdurę z brudnego palucha xD
“Jeżeli prezydent Donald Trump będzie w takiej sytuacji, że wyda na wsparcie dla Polski setki miliardów dolarów, to trudno mi powiedzieć, jakie będzie miał wobec nas oczekiwania. Póki co takiej sytuacji nie mamy.”
Czyli murzyński Duda nie odrzuca z góry sugestii, że Polska powinna oddać Amerykanom swoje złoża miedzi w zamian za to, że pomagają swojemu sojusznikowi w NATO.
Zresztą on mówi o Trumpie identycznie, jak pracownik mówiłby o swoim