Wpis z mikrobloga

@KhalTanio nie bądź wrażliwy. Widocznie nie mieszkałeś na prawdziwej wsi i takie widoki były dla Ciebie rzadkością. Inaczej byś przywykł. Dla mnie takie widoki jak ucinanie łbów kurom jak i wspomniane w poście świdobicie to nie było nic szokującego, a normalna rzeczywistość, dziecka mieszkającego na wsi.
  • Odpowiedz
@KhalTanio: Ja pamiętam ja zabijali króliki młotkiem w łeb ale u arabów też uczą odcinania głow na zwierzętach a potem ini to ludziom robią XD także uważaj na siebie XD
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: ja miastowy powiatowy, ale świniobicie widziałem i kijem krew mieszałem. Kury też u mnie u babci latały bez łba. Traumy nie mam i przynajmniej mam szacunek do zwierząt że dają nam jedzenie. Nie lubię ludzi co.niby vege a w skórze buty, portfele czy paski, lub torebki. Albo najlepsze, znajomy vege ale audi w skórze lata, a jak mu steka postawisz i zona nie widzi to uszy się trzęsą
  • Odpowiedz
@KhalTanio @KhalTanio

@Mandon: moja babcia na podwórku zabijała kurczaki siekierą a one biegały bez głowy. Jak ja miałem wyrosnąć na normalnego ?

XDDDDD

Ja takich widoków nie uświadczyłem ale stary raz powiedział mi że małe pieski zakopane zostaną, kto takie rzeczy mówi dziecku :/
  • Odpowiedz