Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +135
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Wealdas: Wow, przykro mi, ale nie wróżę ci sukcesu z takim podejściem. Boga nie ma.
Niemniej - wielkie graty dla opa!
Po prostu odkąd zdrowieje to wydarzyły się pewne sytuacje których nie jestem w stanie racjonalnie wyjaśnić dlatego przypisuje to silę wyższej czy Bogu. Dziękuję za komentarz
mi zaraz walną 4 lata od ostatniego realapse'u - łącznie miałem dwa na przestrzeni ostatnich 8-9 lat, ale u mnie realapse to nie jest 'jeden raz strzelę i koniec' tylko wpadam w ciąg na kilka tygodni (lub miesięcy).
Pozostaje życzyć nam obydwojgu powodzenia!
@Kremufka2137: P---------e. W ten sposób można uznać, że "jedno małe potknięcie" mi się należy za te tygodnie "wytrwałości". Po potknięciu nie należy się zrażać, ale nie wolno myśleć o nim, jako czymś naturalnym, bo będziesz się "potykać" do marskości wątroby.