Aktywne Wpisy

hellfirehe +114
Jak hamować samochodem na śliskim?
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
TVN wrzucił rolkę gdzie instruktor mówi o podstawach hamowania z ABS: https://www.facebook.com/reel/1465679281646828/
Omawia ten podstawowy błąd który robi z 80% kursantów na kusach doskonalenia jazdy - czyli za słabo cisną hamulec, który przy potrzebie awaryjnego hamowania należy cisnąć z całej siły (tak!).
I oczywiście jest to dobra rada, bo to jest sposób na najszybsze możliwe zatrzymanie samochodu z ABS w każdych warunkach - cisnąć hamulec z całej siły (nawet dużo
źródło: image
Pobierz

damianooo8 +194
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tinder skasowałem, bo to już był masochizm, ale badoo? Nowa jakość samoupadlania sie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Na tinderze masz błędne wrażenie, że jakość lasek jest lepsza, bo algorytm proponuje je bardziej niż te brzydkie. Tak naprawdę obie apki mają podobną jakość
@MajorKusiol: potwierdzam z poprzednich iteracji sprzed kilku lat. I mówię o matchach, które sa zainteresowane spotkaniem, a nie kafelkami, ktore ghostuja. Mnie nie raz i 9 czy 10 dodawały oczywiście żeby mnie skasować szybko lub
Miałem też platynę na tinderze i wtedy jest inaczej, ale też masz na zmiane ladne i srednie, brzydkie paczkami. Manipulowalem też zdjęciami, opisem, musialem miewac rozne elo ratingi z elo hell włącznie.
Na pewno pobyt za granicą zabijal elo, bo hiszpankom czy francuzkom ostatnie co przyjdzie ochota to gimnastyka z angielskim. Wiecej Polaków dobrze mówi po japońsku niż
Na Badoo masz bardziej realistyczny przekrój społeczeństwa.
Btw. Nigdy nikogo na czarno nie miałem