Wpis z mikrobloga

Świetny jest ten LC4, mega generator funu, czas postawić obok niego do kompletu LC8, już się zdecydowałem na 1390GT na ten sezon.. no ale ja to zawsze mam pecha( ͡° ʖ̯ ͡°) pewnie pojawią się dopiero na 2026.

#motocykle
Kaneczai - Świetny jest ten LC4, mega generator funu, czas postawić obok niego do kom...

źródło: IMG_9962

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaneczai: Ja też się zdecydowałem na 1390GT ale przez te dziwne ruchy, problemy i opóźnienia w KTM pewnie skończy się na Multistradzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dalamar: Nie wiadomo co z tym będzie, dlatego właśnie KTM wypadł z orbity mojego zainteresowania, niestety. Zostało tak naprawdę BWM S1000XR i Multistrada, gdzie BWM jest tragicznie niewygodne, nie niepodoba mi się jak "zasysa" dupę bez żadnej możliwości ruchu w przód czy w tył. No i druga sprawa, że 1390 GT widziałem na żywo na Eicmie i wyglądał na dość mały a ja mam prawie dwa metry wzrostu :(
  • Odpowiedz
  • 0
Jakby coś nie wyszło z 1390GT to też będę brał multi V4, ale KTM z tym swoim LC8 jest bardziej nieokrzesany i na daną chwilę to mi bardziej siedzi :D
  • Odpowiedz
BWM jest tragicznie niewygodne, nie niepodoba mi się jak "zasysa" dupę bez żadnej możliwości ruchu w przód czy w tył

@tagan: Posiadam taką maszynkę z zeszłego roku i to nie jest moim zdaniem prawda. Siedzenie jest zmienione od 2024 r. i jest moim zdaniem bardzo wygodne. Nie mam problemu przejechać całego dnia w siodle, a mam swoje lata i lubię grymasić. Słabe siedzenia to te, które się mocno zapadają, np.
  • Odpowiedz
@Kaneczai: Kultura pracy glebogryzarki, na manetce wibracje jak w wiertarce udarowej, a poza tym w supermoto/enduro siedzenia niewygodne... nie ma to znaczenia, bo podczas jazdy jest cudowny, wspaniały, kocham całym sercem. Niezależnie od pojemności, mało co daje tyle frajdy z jazdy. Kompletnie nie nadaje się jako główny motocykl, doskonały jako druga maszyna.
  • Odpowiedz