Aktywne Wpisy
pieknylowca +252
Coraz bardziej mam wrażenie że w #polska 90% firm to nie jest zakładanych żeby zarabiać pieniądze tylko żeby właściciele mieli powód do narzekań że im ciężko i dokładają do biznesu. Brak klientów? Źle. Są klienci? Jeszcze gorzej. Jeszcze się chłopu obrywa że to przez niego się zamknęła. Jeśli babie tak nie pasowało to mogła organizować stołówkę tylko dla znajomych. #januszebiznesu
źródło: 1000006114
Pobierz
Zopyross +111
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz

@useradam: gdyby był w takiej formie jak na początku wiceprezydentury to w Moskwie teraz rządziłby ONZ
@useradam: nie do końca, był konkretnie obsrany groźbą wojny atomowej i zrobił wiele złego. Ale na pewno nie tyle co trump
@useradam: Pamięć rozwielitki czy aż taki bezczelny jesteś?
"USA rezygnują z sankcji na spółkę Nord Stream 2"
"Po tych doniesieniach opozycyjni Republikanie ostro skrytykowali Bidena i jego administrację. „To niepojęte. Lekceważąc amerykańskie prawo Biden czynnie pomaga Putinowi zbudować jego
@pogodny_mis65: XD Ciekawe jak ten jełop z nadmiarem beta karotenu chce zakończyć wojnę bez ustalenia tego z Zelenskim
Nord stream 2 za kadencji Bidena się w niewyjasnuony sposób zepsuł ( ͡º ͜ʖ͡º)
@fledgeling: A tak, już po wybuchu tej odsłony wojny, ale rzeczywiście. ( ͡° ͜ʖ ͡°) No może przerdzewiał i implodował, te ruskie to mają słabą stal... ;)