Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hashus: A jak ktoś nie popiera migracji z afryki albo zielonego ładu, to nawet nie deportacja, a łagry o zaostrzonym rygorze o chlebie i wodzie
  • Odpowiedz
  • 280
@Rimbolo: jest zasadnicza różnica pomiędzy konstruktywną krytyką, a powielaniem propagandy. Pozycjonuje się jako lewak, a też jestem przeciwny przyjmowaniu migrantów czy zielonemu ładowi w takim projekcie jaki jest obecnie - co nie oznacza że będę postulował wyjście z UE. Na tym polega wspólnota, że komunikujesz się i rozmawiasz o potencjalnych rozwiązaniach problemów
  • Odpowiedz
  • 6
@Shagal: a gdzie ja tak napisałem? Możesz krytykować co tylko chcesz, ale powielanie ruskiej propagandy sprowadzającej unię europejską tylko do poziomu „bzdurnych” regulacji jest szkodliwe
  • Odpowiedz
  • 12
@Rimbolo: łaskawcy xDˣᴰ każdy kraj ma swoją konfederację, Niemcy mają AFD - szkodników którzy celowo podburzają społeczeństwo bazując na fake newsach i niedomówieniach
  • Odpowiedz
@hashus: Kilka tygodni temu zapisałem sobie taki komentarz od kogoś:

Nie ma sensu dyskutować z osobami, które odpierają, że "a co ci się nie podoba w tym co mówi/robi Trump", bo to są osoby, które na złość innym będą popierać wszystko co w ich oczach prowadzi do "zniszczenia świata", na który się obrazili bo im nie wyszło w życiu.

Dożyliśmy do czasów, gdy o wynikach wyborów zaczynają decydować ludzie, którym
  • Odpowiedz
zielonemu ładowi w takim projekcie jaki jest obecnie

@hashus: czy mógłbyś mi opisać co jest nie tak z zielonym ładem? Które przepisy?

przeciwny przyjmowaniu migrantów

@hashus: co to znaczy? tak konkretnie? Obniżenie przyjmowania nowych pracowników z za granicy? Czy wypięcie sięna prawa człowieka i uchodzców?
  • Odpowiedz
Europejczycy będący przeciwni europie

@hashus: A czemu Europa jest przeciwna Europie? Po co nam byli ci wszyscy imigranci z Afryki i BS? Po co nam było ingerowanie w przemysł motoryzacyjny w którym Niemcy byli najlepsi na świecie, a teraz przegrywają z Chinami? Po co nam było to centralne sterowanie przez urzędników na których nie głosowaliśmy?
  • Odpowiedz
Niesamowite jest to jak ruska propaganda wbiła ludziom do głów pojęcia jak „eurokochloz”.

@hashus: Podstawowe określenia wobec "Ukrainy i Zachodu" - wiesz, że jak się na to natkniesz, to możesz być pewien, że kremlowska narracja.

1. UPAdlina.
  • Odpowiedz