Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jedlin12: most wanted nigdy trudne nie było, ani 20 lat temu, ani teraz. Ze wszystkich NFS od czasu Underground, najtrudniejsze były w tym pierwszym hardy od pewnego momentu, albo HP, te długie, gdzie npc doganiały w magiczny sposób, a wyścig był długi i nudny jak flaki z olejem. Mw jest grywalne dla każdego nawet casuala.
  • Odpowiedz
podejście do Most Wanteda odbywa się na nieco innych warunkach niż zazwyczaj bo odpaliłem wersję z #xbox360 na emulatorze #xenia

@jedlin12: pff, w takim ogrywaniu MW na emulatorze nie ma krztyny brawury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bardziej na serio to nie wiedziałem, że była wersja na iksa 360 ;)
witajswiecie - > podejście do Most Wanteda odbywa się na nieco innych warunkach niż z...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@jedlin12 Z tym soundtrackiem słusznie zauważyłeś. W pewnym momencie wiedziałem która piosenka będzie za chwilę. I o ile uwielbiam, to pod koniec zwyczajnie już się zaczyna przejadać:)
  • Odpowiedz
  • 0
@witajswiecie: Emulator Gamecube'a? Dobrze widzę?

Próbowałem jakiś czas grać w U2 w ten sposób, tylko że na samym ekranie dotykowym. Po dostrojeniu rozkładu klawiszy nawet dało się grać, choć było dalekie od ideału
  • Odpowiedz
@jedlin12 emulator PS2 ;)

na ekranie dotykowym o ile jeszcze emulowanie gier ze sterowaniem pokoju gameboya przejdzie, o tyle przy większej ilości przycisków na ekranie robi się to z lekka masochistyczne :)
  • Odpowiedz