Ciekawe jak to wyjdzie z tym Filipkiem. Moim zdaniem nawet jeśli gdzieś tam się załapie na "nauczyciela" angielskiego do szkoły to będzie to jakaś podrzędna szkoła wiejska na zadupiu, a nie jakaś szkoła międzynarodowa. No więc ciekawe ile tam zarobi? 500$/miesiąc? Nie wiem czy nawet tyle ktoś będzie w stanie wyłożyć w takiej szkole. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? #raportzpanstwasrodka
@dizel81: Jeśli już ktoś się zdecyduje go zatrudnić, to będzie jakaś wiocha, gdzie zamieszka z kurami w jakimś tam na szybko zbitym z desek kurniku z materacem żeby miał blisko na zajęcia i miał gdzie spać. Do tego jakieś drobne na ryż i coś do ryżu. Wspaniała przyszłość w wolnościowym kraju na horyzoncie ( ͡°͜ʖ͡°)
@dizel81: Dostanie tyle samo ile zarabia początkujący lokalny, khmerski nauczyciel. Przecież za samo bycie białym nikt mu nie będzie sypać pieniędzy pod nogi
@dizel81: Przerąbane mają ci Kmerzy. Ktoś tam wyda kupę kasy, z myślą że dziecko wyjdzie z biedy bo się nauczy angielskiego, a trafi na nauczyciela trans geja że spektrum autyzmu, który nie mówi dobrze w żadnym języku
@dizel81 wątpię aby zawód nauczyciela był dla niego … do tego zawodu trzeba mieć charyzmę potrafić zainteresować a u Filipa brakuje mi tych cech …. Filip to powienien mieć pracę zdalna na komputerze najlepiej jako tester gier XD XD
Filip to powienien mieć pracę zdalna na komputerze najlepiej jako tester gier XD XD
@zureklbn: ta robota w małym % polega na graniu sobie w gierkę jak zwykły betatester i klikaniu "zgłoś błąd" jak coś nie działa także też nie dla Filipka
Moim zdaniem nawet jeśli gdzieś tam się załapie na "nauczyciela" angielskiego do szkoły to będzie to jakaś podrzędna szkoła wiejska na zadupiu, a nie jakaś szkoła międzynarodowa.
No więc ciekawe ile tam zarobi? 500$/miesiąc? Nie wiem czy nawet tyle ktoś będzie w stanie wyłożyć w takiej szkole.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
#raportzpanstwasrodka
Filip to powienien mieć pracę zdalna na komputerze najlepiej jako tester gier XD XD
@zureklbn: ta robota w małym % polega na graniu sobie w gierkę jak zwykły betatester i klikaniu "zgłoś błąd" jak coś nie działa także też nie dla Filipka