Aktywne Wpisy

Lewusx +490
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +64
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Siedziałem, myślałem, myślałem i myślałem i albo ja mam pecha albo coś z tym światem jest nie tak.
Na wyjeździe studenckim średnia wieku 55 lat
Kurs tańca - średnia wieku ponad 35 lat, jestem prawie najmłodszy, zdecydowana większość to faceci 40+ którzy przyszli tu znaleźć żonę
Potańcówka w szkole tańca - to samo, średnia wieku 40+, większość to faceci szukający żony. Nie mieli nawet ochoty pogadać, miałem wrażenie że mnie pobiją zaraz bo jestem dla nich konkurencją
Kluby - nie byłem, ale po zdjęciach które umieszcza klub widzę że głównie to są pary 30-40, takich w moim wieku nie jest byt dużo a nawet jak są to widać, że albo Karyny albo bananowe dzieciaki.
Spotted Facebook - dodałem ogłoszenie, że szukam towarzystwa. I co? Zero odzewu
Grupa rowerowa - średnią wieku... 60 lat, nie żartuję. Większość to janusze biznesu którzy przechwalają się ile $ to nie wydali na rower czy ciuchy
Grupa gier - wiek 18-45, czyli się zgadza. Udzielam się często. Tylko co z tego skoro nikt nie ma ochoty na integracje, większość szuka tam ludzi do rozegrania jednej czy dwóch rundek w CS'a i adios.
Na studiach (zaoczne) - średnia wieku 30 lat, nikt się nie chce integrować (z wyjątkiem mnie). Studia już skończyłem więc i tak nie mam za bardzo jak się skontaktować z innymi. Nad kolejnymi się zastanawiam, nie wiem czy chcę iść
Praca - malutka firma, kontakty typowo pracownicze: przyjść, zrobić swoje i do domu.
Mam teraz trochę wolnego czasu i mogę go wykorzystać na szukanie znajomych, tylko pytanie gdzie i znaleźć.
#samotnosc #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Spotkania tematyczne? No to już byłem w grupie rowerowej i jak to wyglądało to już opisałem.
@psejko @psejko To ja mam inne zdanie. Nie tyle "w telefonach klikają" co spędzają czas w zamkniętym gronie - 2-4 znajomych