1234pc
1234pc
1047
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
wybranyloginjestzajetyznowu
@1234pc: mmmf
174
NijuGMD
@1234pc: dobra to ci się akurat udało xD
86
gozer-traveler
@Bumelante oczywiście, że nie. Prorosyjskie konfederusku są te, które szczują na Ukraine w czasie kiedy to ich właściciele z rosji napadają zbrojnie na Ukraine.
7
K.....e
K.....e
@1234pc: ze spuchą kolegi z Ordo Iuris
5
cy5yc
cy5yc
@1234pc: Z KRYMEM!
4
Myszo
Myszo
@1234pc śmiechłem xD
3
Bumelante
@1234pc: haha bo wiecie. Prorosyjskie nie są te partie która przez ostatnie 20 robiły interesy z Rosją, w zębach przynosily pieniądze w zamian za surowce, a każdego kto miał obiekcje nazywały rusofobami. Wcale nie.
3
Bumelante
3
q.....k
@1234pc: elegancko!
2
Bumelante
@gozer-traveler:

szczują

To jest słowo klucz które twoi pracodawcy każą używać w każdym zdaniu czy tak po prostu kojarzy ci się z twoim psim życiem?
Konkretów co do tego "szczucia" raczej nie ma się co po to tobie spodziewać paprochu, prawda?
2
bregath
bregath
mmmf

@wybranyloginjestzajetyznowu: kolega widzę ma już buzię pełną pączusia i próbuje mówić xDDD
2
gozer-traveler
@Bumelante nie, to jest to co wasi właściciele z moskwy kazali wam robić.
Jak to nie ma konkretów konfederusku? Cały czas na rozkaz swojego pana szczekacie o ukrainizacji i straszycie drugim Wołyniem.
2
gozer-traveler
@Bumelante a ja mam dla ciebie takie info konfederuski manipulancie, że to było lata temu, kiedy wasi właściciele nie najechali Ukrainy.
2
s.....l
s.....l
@1234pc: argumenty o rzekomej rosyjskości przeciwników są rzucane przez wszystkie strony. Wszyscy wiedzą że to lipa, no ale na głupszych wyborców to działa, nawet mema zrobią
2
SergioMinetti
SergioMinetti
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
birus
@1234pc z Krymem
2
Nighthuntero
1