Aktywne Wpisy

yaszczur +20
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

źródło: image
Pobierz@Linnior88: Wybierz jedno. Mnie kręcone włosy odrzucają. Proste blond na pierwszym miejscu. Na drugim ex aequo brunetki, szatynki. Na trzecim łyse. Na czwartym rude proste. Na piątym rude kręcone.
Zdziwię cię też że nawet z "grubszymi" chcą się umawiać całkiem ogarnięci faceci
W moim życiu zmieniło się tylko to zdecydowanie mniej edofili się mną interesują
Jakościowych natomiast nie ubyło
@Linnior88: XD XD XD
To dlaczego ciągle jesteś sama?
No tak monogamia to was szokuje
Wyglądowo też wysoki ciemny brunet jak latynos , śmieszne że najbardziej gardzą kobietami faceci którzy nic soba nie reprezentują i wyglądają jak krowi placek a ci którzy naprawdę są super pod każdym względem są w stanie uszanować i gdzieś zaprosić