Wpis z mikrobloga

byłam naprawdę śliczna typu

kręcone na rudo włosy

@Linnior88: Wybierz jedno. Mnie kręcone włosy odrzucają. Proste blond na pierwszym miejscu. Na drugim ex aequo brunetki, szatynki. Na trzecim łyse. Na czwartym rude proste. Na piątym rude kręcone.
  • Odpowiedz
@Linnior88: A ciesz się przeszłością, bo co ci dziś zostało? Siedzenie na wykopie i wsuwanie pączków. Kolejne kilogramy twojej sytuacji matrymonialnej już nie zmienią.
  • Odpowiedz
@b_oski jeśli próbujesz komuś zaniżyć poczucie własnej wartości to problem jest w tobie bo masz toksyczna osobowość , ktoś wstawił fakt z mojego życia a ty się nad nim zgrzales, musisz być naprawdę smutnym człowiekiem
Zdziwię cię też że nawet z "grubszymi" chcą się umawiać całkiem ogarnięci faceci
W moim życiu zmieniło się tylko to zdecydowanie mniej edofili się mną interesują
Jakościowych natomiast nie ubyło
  • Odpowiedz
@b_oski bo podchodzę do wyboru partnera na poważnie i nie szukam na 2 miesiące czy pół roku czy żeby się rozwieźć , szukam pana myszaka na zawsze
No tak monogamia to was szokuje
  • Odpowiedz
@b_oski powiedz to wolnemu facetowi z własną szybko rozrastająca się firma 30 lat który ostatnio mnie zaprosił na randkę ale ja nie chciałam ¯_(ツ)_/¯
Wyglądowo też wysoki ciemny brunet jak latynos , śmieszne że najbardziej gardzą kobietami faceci którzy nic soba nie reprezentują i wyglądają jak krowi placek a ci którzy naprawdę są super pod każdym względem są w stanie uszanować i gdzieś zaprosić
  • Odpowiedz