Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +261
XDDDD aż spaghetti dzisiaj zrobię (。◕‿‿◕。)
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
źródło: temp_file1032817472700730218
Pobierz
mickpl +475
Z okazji zapowiedzianych, obowiązkowych ćwiczeń wojskowych chciałbym ogłosić, że na mnie pieniędzy wydawać nie trzeba. Jestem w pełni świadomy jak wiele zrobił dla mnie ten kraj, a sumując to wszystko uroczyście obiecuję, że dzień po przekroczeniu naszych granic przez pierwszego, ruskiego żołnierza wezmę co się da i dam drapaka byle dalej na zachód. Na tym polega odpowiedzialność.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

Jako osoba, która kilku Ukraińców w życiu poznała, powiem wam tak - Ukraińcy z Ukrainy środkowej i wschodniej to całkowicie inni ludzie niż ci z terenów Wołynia. Ale bolesna prawda jest taka, że ci z Zachodu są po prostu niewdzięczni i antypolscy. Natomiast ci drudzy przeciwnie - lubią nas i są nam bardzo wdzięczni.
#ukraina #polityka #konfederacja
@Ivan_Sekal:
Pewnie dlatego na polskiej szkole wieszają tablice pamięci zbrodniarzy Polaków, tych którzy kiedyś mordowali.
Do tego wystarczy posłuchać reakcji Ukraińców na Mentzena czy dawniej gdy Polacy chcieli upamiętnić polskie ofiary zbrodni Waffen SS "Gazilien" w Hucie Pieniackiej.
źródło: 480px-Szuchewycz_naPolskiejSzkole_weLwowie
PobierzTak tak jeszcze 2 lata temu bodajże memtzem się oburzył że w Warszawie nie ma pomnika ofiar wolynia gdzie azov już kilka dobrych lat temu tam składał kwiaty. Taki to patriota dla mariuszków z brighton
źródło: 1000045868
Pobierz@world: Pomyliło ci się z poparciem Zesrańskiego xD
@Kopyto96: Najgorsiejsza. Pamiętam, jak konfederacja powielała fejka ze zdjęciem "dziadka Tuska" w niemieckim mundurze i dopiskiem "Pierwsi Ochotnicy"