@charles-terror Ex mojego dobrego kumpla (niech mu ziemia lekką będzie) wychowywała sie bez ojca, a ojczym ją mole^^wał, w końcu zdradziła mojego znajomego i chuop poszedł na tory
@charles-terror: moja różowa wychowywała się bez ojca, nawet nie wiedziała kim jest. Potem dowiedziała się, że przez kilkanaście lat mieszkał dwie ulice dalej.
Mimo wszystko nie mogę na nią powiedzieć złego słowa. Ale ona jest po terapii
@AlienFromWenus od dziś każda laska która została skrzywdzona ma prawo zdradzić i nie możemy jej za to winić. A te męskie p—y niech przestaną ryczeć, że ich ukochana rujnuje im życie i jeszcze dostaje za to oklaski.
Cały syf w życiu dziewczyn zaczyna od złych relacji z ojcem lub braku ojca. Niestety największy wpływ na to mają ich matki, to one sobie wybierały takich mężów, przez co ich córki cierpią. Samotne matki wychowują kolejne pokolenia samotnych matek.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Komentarz usunięty przez moderatora
Mimo wszystko nie mogę na nią powiedzieć złego słowa. Ale ona jest po terapii
Niestety największy wpływ na to mają ich matki, to one sobie wybierały takich mężów, przez co ich córki cierpią.
Samotne matki wychowują kolejne pokolenia samotnych matek.