W sumie to jakie zalety ma Rosja? Bo ja żadnych nie widzę, poza tym, że rodząc się w Rosji masz 0,454% szansy że umrzesz już przy porodzie. Niby mało, ale zawsze coś. Chat GPT mówi że to szansa podobna do znalezienia banknotu na ulicy albo otrzymanie dodatkowej porcji frytek przez pomyłkę. Pomóżcie mi jakieś znaleźć, bo na pewno będzie to zabawne. #rosja #wojna #ukraina #heheszki
@ruda_stuleja: rosja jest super jak masz pieniądze, a jak się urodzisz na wiosce, to czeka cię pijaństwo i praca w wojsku, bo nie będzie pracy w okolicy, w Unii mamy plus, że możemy latać po krajach i tam pracować
@CzaryMarek Ta słowa łagr, kołhoz, czy rusifikatsiya rzeczywiście wspaniałe.
@mielonkazdzika O tym akurat nie szukałem. Ale wydaje mi się że to akurat mało prawdopodobne. Przy poziomie alkoholizmu w Rosji byłoby spokojnie ponad promil na start.
#rosja #wojna #ukraina #heheszki
@ruda_stuleja: czytajac myslalem ze rodzac sie w rosji masz 0.454 promila we krwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To byl by jakis plus dla niektorych.
Ta słowa łagr, kołhoz, czy rusifikatsiya rzeczywiście wspaniałe.
@mielonkazdzika
O tym akurat nie szukałem. Ale wydaje mi się że to akurat mało prawdopodobne. Przy poziomie alkoholizmu w Rosji byłoby spokojnie ponad promil na start.
@CzaryMarek: język jak język, surowce z których nie korzystasz bo wszystko przepala korupcja, ładne kobiety ale golddigerdki i k--------y
@BigDaddyy: Może trochę na siłę starałem się coś dodać.
@ruda_stuleja: mozesz miec racje :p
Znalazlem taka informacje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000039417
Pobierz