Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +105
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

Chciałbym żeby miała jakiś program około 30 minut i zależy mi żeby miała wymienne łożyska.
Nie musi mieć wifi. Pojemność 7kg
Cena najlepiej do 1500zl
Myślałem o "Bosch Serie 4 WAN2820EPL 7kg" ale nie jest nigdzie dostępna.
#agd #pralka #remontujzwykopem #budujzwykopem
@Djelon że niby kapsulki i żele do prania szkodzą? Czy niska temperatura prania np. 30 stopni? W czym w takim razie prqc lepiej, po prostu proszek do prania?
Komentarz usunięty przez moderatora
Takie pitolenie. Nowoczesne silniki bezszczotkowe są właściwie niezniszczalne - jeżeli coś ma się wykrzaczyć to wykrzaczy się na początku użytkowania. Później - czy to będzie 10, 20, 50 czy dożywotnia gwarancja - bez znaczenia.
@Catmmando: tak proszek, bo on się rozpuszcza bez problemu.
@marcez: właśnie nie, płyny i kapsułki się nie rozpuszczają, w 30-40 stopniach, bo są w takim "żelu". Proszek jest ok. To jest opinia zakładu wymieniającego łożyska masowo w pralkach, w tym się specjalizują. Co więcej nie dają gwarancji na naprawę, jeżeli stosujesz płyny-żele