Wpis z mikrobloga

I wy mi chcecie powiedzieć, że to fani Barcelony żyją Realem? XD

646 komentarzy na RealMadryt pl pod relacją z meczu Barca Atletico. Na fcbarca com praktycznie nie ma relacji z meczów Realu, a jak są to jest tam maks kilkadziesiąt komentarzy. Strona Realu robi z kolei relację z każdego pojedynczego spotkania Barcy i sytuacja z ilością komentarzy praktycznie zawsze jak na screenie.

Dlaczego fani "najlepszego klubu na świecie" tak bardzo żyją tym bankrutem i małym klubikiem jakim jest Barca? Czemu tak bardzo ich on obchodzi?

#mecz #pilkanozna #realmadryt #fcbarcelona
johnshepard2000 - I wy mi chcecie powiedzieć, że to fani Barcelony żyją Realem? XD 

...

źródło: temp_file5242545148455915850

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnshepard2000

na fcbarca.com codziennie produkują jakiś artykuł o Realu, po każdym meczu Realu jest relacja z meczu. W dodatku dzis grały ze sobą dwa najbardziej znienawidzone kluby przez kibiców Realu i dwoch największych rywali do mistrzostwa/pucharu króla - takze przyszly rywal krolewskich w LM, a ty jesteś zdziwiony że Madridisci to oglądali i komentują xD

Jak chcesz zobaczyć zezwierzecenie kibicowskie na własne oczy to odpal sobie ten tag jutro. Zobaczysz sobie wpisy
Bielawski - @johnshepard2000 

na fcbarca.com codziennie produkują jakiś artykuł o Re...

źródło: temp_file6620606496205833504

Pobierz
  • Odpowiedz
Na fcbarca com praktycznie nie ma relacji z meczów Realu, a jak są to jest tam maks kilkadziesiąt komentarzy

@johnshepard2000 : na kwadrans chyba xD

Przecież na stronie Barcy ludzie siedzą na La Rambli, a nie w komentarzach pod artykułami, co Ty w ogóle wygadujesz i porównujesz XD
  • Odpowiedz
@EndrjuKatalonia wszystko się nie zgadza, jak tak lubicie walić kapucyna do spraw okolopilkarskich to popiszcie sobie o Danim Alvesie, Ronaldinho, oszustwach podatkowych Pessiego albo wieczornego klaskania Alvaro z żoną waszej 9tki.
  • Odpowiedz
@programista_wykopek przepraszam, już poprawiam.

Jakim cudem ten kibic drużyny ktora upokarza się od 10 lat w lidze mistrzów będąc popychadłem dla każdego w miarę poważnego klubu może mi odpisywać jak mam go na czarno?
  • Odpowiedz
@Bielawski to jak nazwiesz ten śmieszny klubik co trzyma pdfów placze jak penaldo po każdej porażce zwalając na sędziów a jej media to tępa propaganda istna z tvrepublika, regularnie dostaje baty od drużyny jak ty to nazwałeś? Popychadłem? Szukuj sie na kolejne el classico błaźnie. Twój klubik beksa zostanie ośmieszony poraz kolejny jak ty na tym portalu.

btw lille lub milan to jest w miarę poważny klub?
  • Odpowiedz
@programista_wykopek Kibicując Barcelonie i szydząc z drużyny która jest mistrzem Hiszpanii i zwycięzcą ligi mistrzów wyglądasz jak człowiek któremu udało się nie zesrać w majtki a drwi z triumfatora nagrody nobla. No i te regularne baty, czyli całe dwa z rzędu, nastepujace po 4 wpierdzielach z rzędu xD

Puszy się tu jakiś random jakby on i jego klub cokolwiek znaczył, a potem klasycznie pod koniec sezonu zostaje dać sad reaction pod
  • Odpowiedz