Aktywne Wpisy

iniacz +1573
źródło: 1000038041
Pobierz
MonazoPL +110
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz

czy mogę odmówić wzięcia udziału w badaniu będącego w poradni psychologiczno-pedagogicznej mając 15-ście lat?
niestety, jednak durne konowały w postaci psycholożek uwzięły się za mnie, lecz mam naprawdę sporo możliwości i czasu, aby to jeszcze dosyć mocno odratować
trzymajcie kciuki za mnie, gdyż nie chcę tam być i mnie nawet nie przekonujcie, ponieważ słyszałem jak tam jest w moim mieście powiatowym, jedyna nędzna poradnia na NFZ i w dodatku same wyprute baby
pozdrawiam was czule
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Czy proces diagnostyczny jest w kierunku schizofrenii?
poszedłem, gdyż mam ostrą patolę w szkole i niestety to mi uniemożliwia naukę w tej szkole, wyzywają mnie w pierwszych ławkach, a stare babsko mówi mi, że mam tam zostać, chociaż to w pierwszych są takie problemy i jeszcze mam wadę wzroku dzięki której lepiej jak coś jest daleko
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Ale ja się nie pytam żeby cię wyśmiać tylko doszukiwanie się spisku konowałów, uwziętych psychologów i ogólnie narracja o świecie przeciwko jednostce jest jednym z kryteriów diagnostycznych w schizofrenii, która ujawnia się najczęściej w późnym okresie dorastania/wczesnej dorosłości i twój wpis/sposób wypowiadania się/wiek akurat pasuje idealnie do
Wiesz, w poradni nikt ci krzywdy nie zrobi, to nie jest psychiatryk sprzed 100 lat. Tym bardziej że to tylko jakieś testy. A jakby ci zrobili to możesz iść z tym do sądu :)
Lepiej tam idź, zrób co masz zrobić i dadzą ci spokój. Po co
pojawił mi się tam głos, taki schizofreniczny XDDDDDD
tak to żadnych głosów nie mam, a badań na schizofrenię mieć nie będę, pewnie mnie nawijasz w butelkę dla żartu
po prostu nie umiem pisać i też nie czytam tego,
w sumie to te psycholożki serio są ch*we, więc mnie wyj*ły po jakieś badania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
sama wychowawczyni do tego się przyznała i przechodzi to na moją korzyść, że nic nie mam póki
sam sobie tego nie uroiłem, mam przez to naprawdę poważne kłopoty w szkole, o ile nie mam totalnych XDDDDD
zgadały mnie te panie psycholożki przy wszystkich nauczycielach i jakieś mendy mnie obserwują cały czas, co powiedziała wychowawczyni.
patusy mogą mnie dalej mocno gnębić, a ja mam przej***ne, jednak się
Po drugie bardzo przykro mi to mówić ale słowa których używasz wskazują że możesz mieć schizofrenię. Prześladowania, wirusy, obserwują mnie, wszyscy źli a ja dobry. Ja wiem że to nie jest łatwe ale naprawdę
co do tych słów, to prześladują mnie patusy w szkole cały czas, pomimo tego, że grono pedagogiczne, które według mnie jest beznadziejne.
nauczyciele podjęło kroki, ale dalej mnie gnębią na lekcjach i na przerwach, lekceważą mnie.
Wysłali przez steama wirusa na laptopa - tamte knypki ze szkoły.
Tak, na początku I klasy nie wiem co mi odwaliło i im podałem Steama xddddd
Nauczyciele mnie obserwują,
tak mnie strasznie gnębili, że raz uciekłem ze szkoły i ulżyło mi psychicznie daleko, potem mnie tata bardzo pobił
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
nie chcę iść do żadnej poradni, ponieważ jakieś starej brukwie się za życzyło.
wcześniej nikt mi kłopotu nie sprawiał, widocznie nauczyciele tutaj mają coś z głową, ponieważ ta osoba, moja wychowawczyni jakiegoś starszaka, co jest teraz w szpitalu z powodu wypadku stawiła jedynki, gdyż nie przyszedł na poprawę.
ta szkoła to jakaś
mam takie kwity.
w ogóle mojego znajomego podobnie wyzywali, mnie jeszcze dużo gorzej.
policja spisała w szkole i pewna osoba miała zakaz zbliżania się i jeszcze jakieś inne rzeczy.
mnie to już dosłownie ciężko je***i przy nim.
pedagog, co nawet z nią nawet nie rozmawiałem, a mnie widziała wówczas w gabinecie, j***** ją, pod kątem autyzmu, ale to jakieś głupoty pierniczyłem, tak to serio się ogarnę i pokażę, że się mylą, ponieważ zostało mi to niesłusznie powiedziane.
ja znam prawdę.
wyrazili zgodę, ale nigdzie nie idę, jeszcze w szkole i w domu