Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
czy mogę odmówić wzięcia udziału w badaniu będącego w poradni psychologiczno-pedagogicznej mając 15-ście lat?
niestety, jednak durne konowały w postaci psycholożek uwzięły się za mnie, lecz mam naprawdę sporo możliwości i czasu, aby to jeszcze dosyć mocno odratować
trzymajcie kciuki za mnie, gdyż nie chcę tam być i mnie nawet nie przekonujcie, ponieważ słyszałem jak tam jest w moim mieście powiatowym, jedyna nędzna poradnia na NFZ i w dodatku same wyprute baby
pozdrawiam was czule

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @TypowyDaltonista: no nie wiem jak to napisać, przepraszam XDDDDDD
poszedłem, gdyż mam ostrą patolę w szkole i niestety to mi uniemożliwia naukę w tej szkole, wyzywają mnie w pierwszych ławkach, a stare babsko mówi mi, że mam tam zostać, chociaż to w pierwszych są takie problemy i jeszcze mam wadę wzroku dzięki której lepiej jak coś jest daleko

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
chyba ci się pomyliło z twoim procesem diagnostycznym XDDDD nie umiem pisać widocznie, latami książek nie czytałem, a pytanie jest na serio

@mirko_anonim: Ale ja się nie pytam żeby cię wyśmiać tylko doszukiwanie się spisku konowałów, uwziętych psychologów i ogólnie narracja o świecie przeciwko jednostce jest jednym z kryteriów diagnostycznych w schizofrenii, która ujawnia się najczęściej w późnym okresie dorastania/wczesnej dorosłości i twój wpis/sposób wypowiadania się/wiek akurat pasuje idealnie do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie jestem na 100% pewna ale jako osoba nieletnia nie decydujesz w takich sprawach o sobie, robią to rodzice. Musiałbyś ewentualnie przekonać rodziców.

Wiesz, w poradni nikt ci krzywdy nie zrobi, to nie jest psychiatryk sprzed 100 lat. Tym bardziej że to tylko jakieś testy. A jakby ci zrobili to możesz iść z tym do sądu :)
Lepiej tam idź, zrób co masz zrobić i dadzą ci spokój. Po co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PfefferWerfer: tak będąc całkowicie na poważnie, to mam ostro skrzywioną psychikę przez dom i szkoły do których uczęszczałem. napiłem się kilka miesięcy temu swojego pierwszego piwa.
pojawił mi się tam głos, taki schizofreniczny XDDDDDD
tak to żadnych głosów nie mam, a badań na schizofrenię mieć nie będę, pewnie mnie nawijasz w butelkę dla żartu
po prostu nie umiem pisać i też nie czytam tego,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szzzzzz: napisałem w moim wpisie, że mam jeszcze naprawdę sporo czasu, aby coś z tym zrobić i jeszcze żadnych kroków nie podjęto.na razie sytuację, że mnie niesłusznie oskarżono uspokajam, ot takie z------e nauczycieli. w szkole obserwują mnie nauczycielki, ponieważ mamy sprawę z patolami do wyjaśnienia, że mnie sporo prześladowali.
sama wychowawczyni do tego się przyznała i przechodzi to na moją korzyść, że nic nie mam póki
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PfefferWerder: naprawdę nie poważny jesteś, nie mam zamiaru pisać, ani moje myśli nie skupiają się na żadnych spiskach psycholożek.
sam sobie tego nie uroiłem, mam przez to naprawdę poważne kłopoty w szkole, o ile nie mam totalnych XDDDDD

zgadały mnie te panie psycholożki przy wszystkich nauczycielach i jakieś mendy mnie obserwują cały czas, co powiedziała wychowawczyni.

patusy mogą mnie dalej mocno gnębić, a ja mam przej***ne, jednak się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim po pierwsze masz obowiązek nauki do 18. roku życia. Nie możesz po prostu przestać chodzić do szkoły czy się z niej wypisać. Możesz natomiast się przenieść i to może być dobry pomysł z tego co widzę.

Po drugie bardzo przykro mi to mówić ale słowa których używasz wskazują że możesz mieć schizofrenię. Prześladowania, wirusy, obserwują mnie, wszyscy źli a ja dobry. Ja wiem że to nie jest łatwe ale naprawdę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szzzzzz: chcę się przenieść.
co do tych słów, to prześladują mnie patusy w szkole cały czas, pomimo tego, że grono pedagogiczne, które według mnie jest beznadziejne.
nauczyciele podjęło kroki, ale dalej mnie gnębią na lekcjach i na przerwach, lekceważą mnie.
Wysłali przez steama wirusa na laptopa - tamte knypki ze szkoły.
Tak, na początku I klasy nie wiem co mi odwaliło i im podałem Steama xddddd
Nauczyciele mnie obserwują,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szzzzzz: chcę się uczyć, ale nie w takich poj******ch warunkach, gdzie w dodatku mam problemy z nauczycielami, chociaż bardzo mnie lubią i okropnymi patolami.
tak mnie strasznie gnębili, że raz uciekłem ze szkoły i ulżyło mi psychicznie daleko, potem mnie tata bardzo pobił

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szzzzzz: wypłynęło to bardzo na moje samopoczucie i czuję się z tym ordynarnie.
nie chcę iść do żadnej poradni, ponieważ jakieś starej brukwie się za życzyło.
wcześniej nikt mi kłopotu nie sprawiał, widocznie nauczyciele tutaj mają coś z głową, ponieważ ta osoba, moja wychowawczyni jakiegoś starszaka, co jest teraz w szpitalu z powodu wypadku stawiła jedynki, gdyż nie przyszedł na poprawę.
ta szkoła to jakaś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szzzzzz: znajoma nauczycielka z poza szkoły powiedziała mi, że to podchodzi pod nękanie, a zresztą mogę pójść na policję z tym XDDDD
mam takie kwity.
w ogóle mojego znajomego podobnie wyzywali, mnie jeszcze dużo gorzej.
policja spisała w szkole i pewna osoba miała zakaz zbliżania się i jeszcze jakieś inne rzeczy.
mnie to już dosłownie ciężko je***i przy nim.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zasadniczo nigdzie nie musisz chodzić. To nie jest obowiązkowe, to tylko doradztwo zawodowe. Pytanie zasadnicze, czy kończysz w tym roku szkołę podstawową, czy jesteś w szkole średniej? Co to za badanie i kto cię na nie skierował? Druga rzecz, mam złą wiadomość, o tym, czy pójdziesz na badanie, decydują twoi rodzice, więc ewentualnie na nich mogłyby spaść konsekwencje... ale nie spadną, bo chodzenie do poradni nie jest obowiązkowe.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lavinka: dziękuję bardzo dobry człowieku! ja jestem już w II klasie szkoły średniej, liceum.
pedagog, co nawet z nią nawet nie rozmawiałem, a mnie widziała wówczas w gabinecie, j***** ją, pod kątem autyzmu, ale to jakieś głupoty pierniczyłem, tak to serio się ogarnę i pokażę, że się mylą, ponieważ zostało mi to niesłusznie powiedziane.
ja znam prawdę.
wyrazili zgodę, ale nigdzie nie idę, jeszcze w szkole i w domu
  • Odpowiedz