Wpis z mikrobloga

Nawet jeśli to bait, to pięknie pokazuje jacy są ludzie. W temacie gdzie @pogodny_mis65 zamówił 911 za 1140k wylało się tyle hejtu i złych życzeń na chłopa.

Mam prośbę! Czy osoby źle życzące niezależnie czy to bait czy nie, mogą się oznaczać na ulicy opaskami? Chcę wiedzieć kogo omijać szerokim łukiem.

#hejt #samochody
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Essapierds2007 Jak zrobię wpis że wczoraj doradzałem Trumpowi żeby wysłał CIA i sprzątnął Putina i papieża a potem miałem trójkąt z Melanią i Ivanką, wysłałem Owsiakowi dwa tryliony bo mi się takie drobniaki walały po kieszeni a później zjadłem śniadanie z sułtanem Brunei, obiad z Twardowskim na Księżycu i kolację z Muskiem na Marsie i na wszystko będę miał zdjęcia z autografem i kpił z hejterów też mi pogratulujesz fajnego życia
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: @Hatt0riHanz0 a co ma baitowanie do złych życzeń? Przecież w tamtym wpisie pochwalił się jedynie autem. Karteczka z cyframi składającymi się w milion pln tak was zabolała? Naprawdę? To jeśli naprawdę na ulicy zobaczycie takie auto to co będziecie robić? Rzucać w to auto jak dzikusy? Pluć i krzyczeć i tupać nogami? To jest cywilizacja? XD

ale to Porsche nie jest jego tylko firmy leasingowej/banku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Essapierds2007 kolejne multikonto @pogodny_mis65 ?
Pochwalił się autem, szkoda że nie swoim i obgryzionymi na kozetce u psychiatry paznokciami.
Jak zobaczę w Krakowie tego typa w Porsche (będzie łatwo bo pokazmorde robił) to idę przepisać cały majątek na Rydzyka. Prędzej uwierzę w elfy niż w to że ten typ zarabia więcej jak 3k i nie mieszka z rodzicami.
  • Odpowiedz
@Essapierds2007

Mam prośbę! Czy osoby źle życzące niezależnie czy to bait czy nie, mogą się oznaczać na ulicy opaskami? Chcę wiedzieć kogo omijać szerokim łukiem.

Kiedyś takich oznaczali opaskami z gwiazdką ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz