Wpis z mikrobloga

• 0
@GibolXD więc oczywistym jest że wygrywa ten kto ma większą społeczność, szczególnie że głosowaly głównie dzieci z twitcha. Ja nawet o tym nie wiedziałem
  • Odpowiedz
@essos: i tu się znów nie zgodzę bo wygrała panna w jednej kategorii która ma średnią widzów 20, jest kompletnie nieznana a dostała się poprzez dobrego viralowego shota.
  • Odpowiedz
@KonTrojanski6-10-21: ale co masz ustawione? widzowie wybierali shoty do głosowań, widzowie głosowali, 30% mocy głosów miało jury tylko. Z resztą jak by mieli ustawiać to by tam kto inny powygrywał a nie np panna co ma po 20 widzów. To nie pierwsza edycja takich antosiów
  • Odpowiedz
i tu się znów nie zgodzę bo wygrała panna w jednej kategorii która ma średnią widzów 20, jest kompletnie nieznana a dostała się poprzez dobrego viralowego shota.

@GibolXD: Ziomek, przypominam iż taka Navcia ma po 400 widzów i dostaje współprace z Coca Colą, z jakimś firmami od legginsów, z dzikiem bodajże czy walkę na fame.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: ja nie mówie o navci żadnej, chodzilo mi o tą rudą z timing roku a mój wpis odnosił się do tego że tu jest coś ustawione i wygrywają ci sami co te antosie tworzyli albo jacyś topowi twórcy.
  • Odpowiedz