Wpis z mikrobloga

Chyba się przeniosłem do jakiejś alternatywnej rzeczywistości. TVN24 transmituje na żywo przemówienie Mentzena na jego konwencji w Bełchatowie, a Polsat News i TVP Info nie, gdzie to zazwyczaj właśnie Polsat najczęściej transmitował konferencje/spotkania polityków Konfederacji. xD

#konfederacja #mentzen #wybory #polityka #4konserwy
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciorqa TVN to Discovery, to należy do USA, USA popiera prawicę. Może rzeczywiście coś się odwraca.
I właśnie mam ostrą bekę, bo mój stary to wyznawca tuska i do tej pory, tvn to był jego główny kanał informacyjny, a tu będzie taki brainfuck ( )
  • Odpowiedz
@maciorqa: @L3stko @Kulek1981 Nic sie nie odwraca i nic nie wieje.

Na TVN24 dzis od rana pokazuja wszystkie konwencje. Trzasku byl, szymek byl teraz slawek leci.

Na tym polega wolna telewizja. Ze pokazuja wszystkich. To takie jakby normalne podejscie. No ale rozumiem ze ogladajac tvpis mozecie byc zdziwieni.
  • Odpowiedz
@gorzki99 Nie oglądam żadnej telewizji od wielu lat. Moje jedyne zderzenia z tym praniem mózgu następują w gościach.
Bardzo się cieszę, że tvn transmituje wszystkie, brawo oni ¯\(ツ)/¯
Niemniej, dalej mam bekę z mojego starego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Logan00 Mój stary, wyznawca tuska twierdzi inaczej. Nie będę z nim polemizować, ale skoro oglądasz ją tak mocno jak on, to z tobą też nie będę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kulek1981: Ja tez nie ogladam telewizji. Przychodze z roboty, odpalam lapka, czytam se wypok a w zakladce leci tvn24. Slucham niejako "bokiem". Lubie wiedziec co sie dzieje. I lubie sie posmiac :D

Jasne i pelna zgoda ze tvn24 jednych lubi a drugich nie. Ale tego ze kogos dyskryminuje tak jak tvpis to powiedziec nie mozna. I czasem mnie to drazni. Jest taki program w niedziele. Zawsze zapraszane sa wszystkie strony.
  • Odpowiedz
Na tym polega wolna telewizja. Ze pokazuja wszystkich. To takie jakby normalne podejscie. No ale rozumiem ze ogladajac tvpis mozecie byc zdziwieni.

@gorzki99: Możesz zbić sobie piątkę ze starymi babami kupującymi garnki i pościele na pokazach.
  • Odpowiedz
@gorzki99 W sumie widywałem przebitki z niedzielnych poranków w tv, ale jakoś nigdy nie patrzyłem na źródło i bym powiedział, że to Polsat, a tu zaskoczenie i rzeczywiście to tvn.
Widzę, że trochę się zmieniło od kiedy olałe telewizję, bo już nie szło słuchać tego piedrololo.
  • Odpowiedz
@Kulek1981: Ja tam mam tak ze musi mi cos za uchem leciec. jak kupilem mieszkanie i zaczalem remont to w pierwszym dniu nie mialem radia. No powiem Ci ze prawie zaczalem gadac do siebie :PP Na drugi dzien kupilem radio :DD

Przychodze do roboty to pierwsze co to wlaczam radio. Nie jest wazne co tam leci. To nie jest tak ze sie skupiam na przekazie. Po prostu leci i wylapuje
  • Odpowiedz
No ale rozumiem ze ogladajac tvpis mozecie byc zdziwieni.

@gorzki99: Serio oglądasz w ogóle telewizję? W 2025? W 2012+13?

a Polsat News i TVP Info nie

@maciorqa Może polsat puszczał ją na swoim kanale Polsat News Polityka który jest na naziemnej w porównaniu do głównego?
  • Odpowiedz
@gorzki99: Skoro doskonale wiesz że większość ludzi tutaj nie ogląda telewizorni to po cholerę wyskakujesz z wyświechtanymi tekstami z czerpaniem wiedzy z k------i czy tvpis?
  • Odpowiedz
Może rzeczywiście coś się odwraca.

Nie oglądam żadnej telewizji od wielu lat.

@Kulek1981: skoro nie oglądasz telewizji, to skąd twój wniosek, że coś się teraz odwraca? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Skoro doskonale wiesz że większość ludzi tutaj nie ogląda telewizorn

@bastek66: A skad ja to mam wiedziec? Nie jestem wrozka. Napisalem ze nie ogladam tv a ty napisales:

Serio oglądasz w ogóle telewizję? W 2025? W 2012+13?

I tylko o to mi chodzi. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem a potem robisz fikolki (na ktorych lamiesz se nogi) Odpusc bo zrobisz se krzywde. nauczysz sie czytac ze zrozumieniem to wroc do
  • Odpowiedz