Aktywne Wpisy

lewoprawo +172
Tak obecnie wygląda Millie Bobby Brown, znana jako Eleven ze Stranger Things. 21 lat.
Ciekawe, kiedy minie ta moda na przesadny makijaż robiący z młodych dziewczyn 40-latki.
#strangerthings #celebrytki #aktorka #seriale
Ciekawe, kiedy minie ta moda na przesadny makijaż robiący z młodych dziewczyn 40-latki.
#strangerthings #celebrytki #aktorka #seriale
źródło: 000KNTGDNPLVMHI5-C322-F4
Pobierz
xmadesio +44
Dzisiaj mija 4 lata odkąd #emigracja do #lodz
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie
źródło: IMG 2412
Pobierz

#konfederacja #mentzen #wybory #polityka #4konserwy
I właśnie mam ostrą bekę, bo mój stary to wyznawca tuska i do tej pory, tvn to był jego główny kanał informacyjny, a tu będzie taki brainfuck (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Na TVN24 dzis od rana pokazuja wszystkie konwencje. Trzasku byl, szymek byl teraz slawek leci.
Na tym polega wolna telewizja. Ze pokazuja wszystkich. To takie jakby normalne podejscie. No ale rozumiem ze ogladajac tvpis mozecie byc zdziwieni.
Bardzo się cieszę, że tvn transmituje wszystkie, brawo oni ¯\(ツ)/¯
Niemniej, dalej mam bekę z mojego starego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kulek1981: a co sie odwracalo w 2023? przeciez caly czas tvn24 pokazuje wszystkie duże spędy polityczne
źródło: 480965601_1193057035518916_6581714246684811477_n
PobierzJasne i pelna zgoda ze tvn24 jednych lubi a drugich nie. Ale tego ze kogos dyskryminuje tak jak tvpis to powiedziec nie mozna. I czasem mnie to drazni. Jest taki program w niedziele. Zawsze zapraszane sa wszystkie strony.
@gorzki99: Możesz zbić sobie piątkę ze starymi babami kupującymi garnki i pościele na pokazach.
Widzę, że trochę się zmieniło od kiedy olałe telewizję, bo już nie szło słuchać tego piedrololo.
Przychodze do roboty to pierwsze co to wlaczam radio. Nie jest wazne co tam leci. To nie jest tak ze sie skupiam na przekazie. Po prostu leci i wylapuje
@gorzki99: Serio oglądasz w ogóle telewizję? W 2025? W 2012+13?
@maciorqa Może polsat puszczał ją na swoim kanale Polsat News Polityka który jest na naziemnej w porównaniu do głównego?
@bastek66: Skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to popros kogos o wytlumaczenie. Serio.
https://wykop.pl/wpis/80282891/chyba-sie-przenioslem-do-jakiejs-alternatywnej-rze#279640361
@Kulek1981: skoro nie oglądasz telewizji, to skąd twój wniosek, że coś się teraz odwraca? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bastek66: A skad ja to mam wiedziec? Nie jestem wrozka. Napisalem ze nie ogladam tv a ty napisales:
I tylko o to mi chodzi. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem a potem robisz fikolki (na ktorych lamiesz se nogi) Odpusc bo zrobisz se krzywde. nauczysz sie czytac ze zrozumieniem to wroc do