Wpis z mikrobloga

Nintendowe Mirasy. Do tej pory grałem tylko na PC ale mam zamiar złożyc preorder na #nintendoswitch 2. Po ogłoszeniu przez Nintendo wstecznej kompatybilności zdążyłem już na OLX upolować w dobrych pieniądzach kilka gierek na Switcha 1 w które bardzo chcę zagrać. Kupiłem je pomimo faktu, że... nigdy nie miałem żadnej fizycznej styczności ze Switchem 1 :D

Czy właśnie stałem się nintendowym świrem? ( ʖ̯)
1-2-3 - Nintendowe Mirasy. Do tej pory grałem tylko na PC ale mam zamiar złożyc preor...

źródło: gry

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy właśnie stałem się nintendowym świrem? ( ʖ̯)

@1-2-3: kupiłeś na switcha gry 3rd party, w tym diablo. No zostałeś tak w 51%. Teraz jeszcze tylko 10 edycji pokemonów, zeld i musisz zapuścić wąsa jak mario
  • Odpowiedz
  • 0
@haabero: Właśnie o to chodzi, że mam kilkaset gier kupionych cyfrowo na PC (na Steamie/Epicu/GOG z darmowych akcji, Amazon Prime Gaming, kiedyś też z Humble Bundle, ale też kilkanaście kupiłem samodzielnie) a mimo to od tego natłoku gier "nadal nie mam w co grać", a w Switchu bardzo spodobała mi się koncepcja kartridży tzn. tego "namacalnego" nośnika przez co myślę że z dużo większą uwagą będę kupował te gry (kartridże
  • Odpowiedz
  • 0
@Maneharno: będę chodził z wąsem i czerwoną czapką tak jak quaz podczas recenzowania gier na Switcha - taki jest plan! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@1-2-3: no okej, kminie o co chodzi, mam w sumie podobnie z winylami :p
Ale jak chcesz sobie fajną bibliotekę gier ogarnąć to jednak proponuje szukać tylko stricte pod nintendo :)
  • Odpowiedz
@1-2-3: swticha kupuje sie dla gier nintendo. Bo Twoj argument to troche inwalida. Kup se steama i tam graj w gry ktore masz w cyfrowej kolekcji.

Mario Oddysey zmiana z planszy. Kazda mapa totalnie inna z totalnie innymi mechahanikami.
  • Odpowiedz