Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +328
Demografia w kraju leΕΌy. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, wiΔkszy nacisk na samorealizacjΔ.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
ΕΊrΓ³dΕo: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +133
S@mobojstwo czΕowieka to dla mnie najwiΔkszy dowΓ³d na nieistnienie chrzeΕcijaΕskiego boga albo jego obojΔtnoΕΔ. Powiecie, ΕΌe czΕowiek ma wolnΔ
wolΔ, tak? Jak jeszcze chodziΕem do szkoΕy, byΕ ze mnΔ
w klasie dzieciak, ktΓ³ry siΔ z@biΕ. 12 lat, gnΔbili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namΓ³wili 3/4 uczniΓ³w przeciwko niemu i zmawiali siΔ, ΕΌeby go biΔ po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co siΔ wtedy

Komentarz usuniΔty przez moderatora
@mazut_kluczowy: ruscy najechaΔ PolskΔ? po tak sromotnej poraΕΌce na ukrainie?
Ja wiem, ze NATO to niepewny sojusz ale myΕlΔ, ΕΌe przynajmniej na TurkΓ³w moΕΌemy liczyΔ, myΕlΔ, ze amerykanie przeznaczyliby na pomoc Polsce co najmniej tyle ile Ukrainie, w koΕcu tam nie majΔ ΕΌadnego interesu ani sojuszu.
I w sumie to wystarczy... nie jestem pewien czy Rosja
Εmieszne w opΓ³r typie
@andrzej-memiarz no ale co w zwiΔ zku z tym? Nie jesteΕ w stanie przyjΔ Δ do wiadomoΕci, ΕΌe by pokonaΔ kacapiΔ trzeba czegoΕ wiΔcej niΕΌ dostawy sprzΔtu z zachodu?
@xiv7: Nie ma. Prawie ΕΌadnego przemysΕu zbrojeniowego nie majΔ . Rosja jest teraz bardziej zaawansowana technologicznie (w kwestiach broni) i pod wzglΔdem mocy produkcyjnych. I to od USA teΕΌ. i dlatego USA sΔ teraz ich wasalem.