Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P0PEYE: sama UE ma lepsze statystyki militarne niż ruscy a co dopiero z pomocą UK i Kanadą, jest ciśnienie na rozwój bo nie wystarczy że jesteśmy lepsi, najlepiej być 10x lepszym, a ruscy naprawdę myśleli że zajmą całą Ukrainę w 3 dni? A po 3 latach muszą prosić Koree Północną xd o pomoc, w ch* potęga
  • Odpowiedz
jak beda ci gwałcić matkę i jej ciąć ryj nożem ruskie to wstaw tego mema jeszcze raz

@mazut_kluczowy: ruscy najechać Polskę? po tak sromotnej porażce na ukrainie?
Ja wiem, ze NATO to niepewny sojusz ale myślę, że przynajmniej na Turków możemy liczyć, myślę, ze amerykanie przeznaczyliby na pomoc Polsce co najmniej tyle ile Ukrainie, w końcu tam nie mają żadnego interesu ani sojuszu.
I w sumie to wystarczy... nie jestem pewien czy Rosja
  • Odpowiedz
jak beda ci gwałcić matkę i jej ciąć ryj nożem ruskie to wstaw tego mema jeszcze raz

@andrzej-memiarz no ale co w związku z tym? Nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że by pokonać kacapię trzeba czegoś więcej niż dostawy sprzętu z zachodu?
  • Odpowiedz
sama UE ma lepsze statystyki militarne niΕΌ ruscy

@xiv7: Nie ma. Prawie ΕΌadnego przemysΕ‚u zbrojeniowego nie majΔ…. Rosja jest teraz bardziej zaawansowana technologicznie (w kwestiach broni) i pod wzglΔ™dem mocy produkcyjnych. I to od USA teΕΌ. i dlatego USA sΔ… teraz ich wasalem.
  • Odpowiedz