Aktywne Wpisy

obszarnik +268
A pomyΕleΔ ΕΌe gdyby dziΕ rzΔ
dziΕ PiS to odrzucenie programu SAFE nie byΕoby zadziwiajΔ
ce i za 2 dni juΕΌ nikt by o takiej aferze nie mΓ³wiΕ, bo zapowiedzieliby nowΔ
daninΔ, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby pΕatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to ΕΌe benzyna po 8 zΕ a Obajtek zatrudniΕ sprzΔ
taczkΔ z UrzΔdu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to wiΔkszymi waΕami

Sonozaki +38
PiszΔ to trochΔ ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. JeΕli przez kilka lat czujecie siΔ ΕΊle, a potem robi siΔ juΕΌ naprawdΔ ciΔΕΌko, to nie liczcie na to, ΕΌe wszystko samo siΔ uΕoΕΌy. Ja siΔ na tym mocno przejechaΕem. ByΕem w takim momencie, ΕΌe potrzebowaΕem choΔ odrobiny wsparcia, ale najwyraΕΊniej jestem kimΕ, z kim trudno wytrzymaΔ, bo wiΔkszoΕΔ ludzi woli trzymaΔ spory dystans i nie miaΕem takiej osoby na ktΓ³rΔ
mogΕem

Komentarz usuniΔty przez moderatora
@mazut_kluczowy: ruscy najechaΔ PolskΔ? po tak sromotnej poraΕΌce na ukrainie?
Ja wiem, ze NATO to niepewny sojusz ale myΕlΔ, ΕΌe przynajmniej na TurkΓ³w moΕΌemy liczyΔ, myΕlΔ, ze amerykanie przeznaczyliby na pomoc Polsce co najmniej tyle ile Ukrainie, w koΕcu tam nie majΔ ΕΌadnego interesu ani sojuszu.
I w sumie to wystarczy... nie jestem pewien czy Rosja
Εmieszne w opΓ³r typie
@andrzej-memiarz no ale co w zwiΔ zku z tym? Nie jesteΕ w stanie przyjΔ Δ do wiadomoΕci, ΕΌe by pokonaΔ kacapiΔ trzeba czegoΕ wiΔcej niΕΌ dostawy sprzΔtu z zachodu?
@xiv7: Nie ma. Prawie ΕΌadnego przemysΕu zbrojeniowego nie majΔ . Rosja jest teraz bardziej zaawansowana technologicznie (w kwestiach broni) i pod wzglΔdem mocy produkcyjnych. I to od USA teΕΌ. i dlatego USA sΔ teraz ich wasalem.