@Rad-X: ja właśnie czegoś takiego nie kupuje, skoro w jednej firmie sie sprawdził to i w innej sie sprawdzi
to często zwykłe p---------e ludzi co siedzą 10 lat w jednej firmie i nagle wpada ktoś nowy - to ze strachu grzeją swoje stołki i mówią że nowy to matoł xD
to często zwykłe p---------e ludzi co siedzą 10 lat w jednej firmie i nagle wpada ktoś nowy - to ze strachu grzeją swoje stołki i mówią że nowy to matoł xD
@nad__czlowiek: to jest po prostu zwykłe p---------e Software House'a aby juniora sprzedać w cenie seniora. Czysty zysk, więc można obniżać progi bo to jest firmie na rękę
@nad__czlowiek: jeżeli typ nie miał przerw i szedł normalnym trybem edukacji, to jeszcze 30 nie ma patrząc po tym kiedy skończył studia i jaki staż pracy (który chyba nawet się zazębia z pracą, o ile to nie były jakieś dziwne studia rozpoczęte w lutym). Inna sprawa, że siedzę w IT od prawie 15 lat i nie jeden szajs już w IT widziałem. Także takie są moje przypuszczenia. Zgadzam się po
@nad__czlowiek: Java jest już archaiczną technologią i żadna szanująca się firma nie chce mieć z tą technologią nic wspólnego. W innych, lepszych technologiach jest masa pracy.
@nad__czlowiek: Java jest już archaiczną technologią i żadna szanująca się firma nie chce mieć z tą technologią nic wspólnego. W innych, lepszych technologiach jest masa pracy.
2025 rok, miało być odbicie a wejdźcie sobie na linkedin i wyszukajcie #opentowork
Masa seniorów 7 lat expa w Javie bezrobotni PÓŁ ROKU xDDDDDDD
A wy się potem dziwicie że nie możecie znaleźć roboty? jak taki Marcinek rzuci 16k netto b2b mając 7 lat expa byleby uciec z półrocznego bezrobocia
źródło: Marcin1
Pobierz@nad__czlowiek: juz widziałem wielu wannabe seniorów z innych firm którzy w innych nie pasowali nawet na mida
zwykły strach a nie fakty
@nad__czlowiek: to jest po prostu zwykłe p---------e Software House'a aby juniora sprzedać w cenie seniora. Czysty zysk, więc można obniżać progi bo to jest firmie na rękę
Komentarz usunięty przez moderatora
Zgadzam się po
@SpasticInk: ale skoro ma tytuł seniora i 7 lat stażu prawie to jest kuhwa seniorem i musi aplikować na seniora
wyobrażasz sobie gdy koleś ma tytuł seniora i aplikuje ci na mida? od razu red flag bo pewnie chce robić OE na boku
@nad__czlowiek: Fiksujesz się na tych nazwach stanowisk jakby to był jakiś ostateczny wyznacznik.
@zillfalon: xD
@nad__czlowiek: no ba xD
źródło: michael-scott
Pobierz