Aktywne Wpisy

RuchaczSpychacz +17
Widzieliście że w tym kraju nie opłaca się pracować na etacie.
Kalkulator wynagrodzeń pokazuje, że pracownik który zarabia 120 tysięcy złotych brutto rocznie, otrzyma średnio 8 509,87 złotych netto miesięcznie, co rocznie daje ponad 101 tysięcy netto. Przy zarobkach 130 tysięcy brutto rocznie, netto wyniesie średnio 8 668,41 złotych miesięcznie, czyli ponad 104 tysiące netto rocznie.
Czyli wyrabiając dodatkowe 10k ponad 2 progiem podatkowym na rękę otrzymujesz tylko 3k. Z czego jeszcze
Kalkulator wynagrodzeń pokazuje, że pracownik który zarabia 120 tysięcy złotych brutto rocznie, otrzyma średnio 8 509,87 złotych netto miesięcznie, co rocznie daje ponad 101 tysięcy netto. Przy zarobkach 130 tysięcy brutto rocznie, netto wyniesie średnio 8 668,41 złotych miesięcznie, czyli ponad 104 tysiące netto rocznie.
Czyli wyrabiając dodatkowe 10k ponad 2 progiem podatkowym na rękę otrzymujesz tylko 3k. Z czego jeszcze
Jak zachęcić syna do chodzenia na religię i pójścia do komunii innym argumentem niż "prezenty"? Tylko sensowne, nie hejtujące odpowiedzi.

Być może nie dochodzi do kontaktu fizycznego i nie jest to tak uwłaczające, a pieniądze można zarobić szybciej i łatwiej, ale poczucie wstydu będzie towarzyszyć do końca życia, zwłaszcza jak kiedyś ktoś przypadkiem znajdzie takie materiały i dowie się do kogo należały.
#przemyslenia #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #divyzwykopem #onlyfans
Sarulisacek
Ale nie umiem znaleźć
Wydaje mi się, że to jest problem, o którym się nie mówi, a ma to miejsce, co utrudnia wyparowanie niechcianych treści.
Kolejny internetowy charakterny zasadowiec bez krzty klasy.
Jak najbardziej człowiek może nie mieć wstydu nigdy.
@BadBoyIndygo: nie powiedziałbym, że szybciej. Większość onlyfansiar zarabia grosze a muszą cały czas postować swoje dupsko na redditcie i podobnych aby przyciągać uwagę frajerów.
Nawet osoby dyssocjalne mają poczucie wstydu, ale znacznie ograniczone, co jest udowodnione przez ogrom publikacji na ten temat.
Nie musisz deprecjonować mnie ze względu na mój wiek, bo to tanie i bardziej świadczy o Twoim uprzedzeniu do omylności młodzieży niż mojej ewentualnej niewiedzy.
Ludzie żałują, mają poczucie wstydu, ale to nie oznacza, że nie mogą czegoś robić - na tym polega wolność. Możemy zrobić wszystko czego zapragniemy, ale każdy czyn ma swoje konsekwencje.
Nie szukaj u mnie kompleksów bazując na mojej aktywności, bo oceniasz jedynie kreacje, a nie pełnie mojej osoby.