Aktywne Wpisy

Arbuzlele +200

enzomatrix +9
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
A dwa tygodnie temu brat mojego współpracownika też zawisnął.
Dla #p0lka pomoc i wsparcie, dla chłopa sznur (╯︵╰,)
#samobojstwo #ehhhhhhhhhhhhh
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomilipin Jak to możliwe. Przecież tylko przegrywy na NEET itd mogą mieć problemy a skoro miał
@tomilipin: Dodałeś to zdanie i tag po to, żeby wpadło więcej plusów? Czy np. jego żona chodziła do psychologa, a jego wyrzucili z terapii? Czy o chodzi?
To jest tak abstrakcyjne i absurdalne, że nawet nie wiem jak to skomentować. Faktem jest, że kobietom łatwiej uzyskać pomoc w kryzysie, a od mężczyzny oczekuje się tylko żeby się nie mazgaił i wziął się w garść. Chłop z myślami S dostanie od społeczeństwa kopa w dupę, a kobieta dostanie atencję. No ale dla ciebie to jest nienawiść do kobiet. Ja p------e, szkoda
@ThinkBackwards: No niestety. Ja ogólnie sama jestem za tym, żeby mężczyźni walczyli o siebie i o swoje prawa, bo są sytuacje, w których mają gorzej i wiele kwestii jest niesprawiedliwych, ale kiedy widzę takie docinki o p0lkach, to aż się tego wspierania odechciewa.
Piszesz to w wątku, gdzie padła taka
@Nemayu: Tylko że ten problem społeczny to efekt właśnie zachowań samych mężczyzn których w dużej mierze w taki sposób próbują powielać stereotyp tego że chłop jest silny, bez porażek itd
@Nemayu: A skąd wiadomo, że chodziło o płeć?
Ale kto każe? Dlaczego przejmujesz się gadaniem obcych ludzi, którzy nic o Tobie nie wiedzą i nie przeżyją życia za Ciebie?